Pluspunten

Goede communicatie. Snelle afgandeling

Pluspunten

Snelle levering Goede service: Bij ontbrekende onderdelen van de skihelm van mijn dochter werd een complete nieuwe helm opgestuurd. Werkelijk super......

Pluspunten

Goed advies Informatie Overzichtelijke website

Non so far, gewoon correct

Pluspunten

Topsnowshop heeft de grootste en mooiste collectie skihelmen. Ik koop daar al een paar jaar en heb net een nieuwe vizierhelm gekocht die ik zelfs meeneem naar Curacao, waar ik woon. De service is top en de prijs-kwaliteitverhouding is prima!

Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen.

Pluspunten

ruilen is mogelijk, erg fijn.

Pluspunten

Zeer goede klanten service.

Pluspunten

Snelle service, levering en reactie op vragen

Pluspunten

Alles volgens afspraak, super services.

Pluspunten

snel geleverd, prima voor elkaar!

Pluspunten

Positief : 1. Mooie helm 2. Goede pasvorm 3. Netjes verpakt in eigen doos incl. extra doos er om heen. 4. Communicatie via mail en website word snel en vakkundig beantwoordt. Negatief : Vandaar geen 5 sterren 1. Mijn bestelling zou binnen twee werkdagen verstuurd worden maar dit heeft 5 dagen geduurd. Moest wel eerst contact leggen voordat me hier achter kwam. Is wel meteen op geacteerd na mijn melding. 2. Geen melding via de site of mail dat je bestelling is verstuurd en ook geen barcode ontvangen voor track and trace.

1. Assortiment vergroten zoals skischoenen, Snowboard, ski's, stokken n kleding 2. Informatie verstrekken via de site waar je bijvoorbeeld je ski's/Snowboard kan laten slijpen/in onderhoud kan brengen. Verder alleen maar positief eindelijk een goede site waar je ook in de zomer wintersportartikelen kan kopen.

Pluspunten

Eindelijk een bedrijf dat weet wat de betekenis van klantenbinding en tevredenheid begrijpt

Ik heb nooit de track en trace code mogen ontvangen. Betere tussentijdse terugkoppeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte en dudelijke bestelsite

Verzendkosten en verzendingsinfo België, telefonische toegankelijkheid en ontbrekende informatie omtrent verzendingsstatus bestelde goederen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd. Het artikel was netjes verpakt en onbeschadigd.

Ik had een bepaald uvex uvision helm gevraagd en kreeg een uvex HLMT 300. Het type dat ik kreeg zat weliswaar in een doos van het type dat ik gevraagd heb dus misschien ligt de fout bij het aanleveringsbedrijf. Het geleverde type was ook een duurder dan ik gevraagd had maar kreeg ik aan de oorspronkelijke prijs. De helm had echter een geel gekleurd vizier terwijl ik een niet gekleurd vroeg. Heb alles netjes terug gestuurd en wacht nu op een refund.

Pluspunten

Goed, snelle service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snel en heel erg goed ruil/retourbeleid.

Pluspunten

直ぐに商品を発送してくれて信頼の出来る会社です。

Pluspunten

Vriendelijk, Accuraat, goed advies

Als iemand niet op zijn post is als die emails moet beantwoorden zorg dan dat een ander het overneemt zodat ik 4 dagen moet wachten voor een reactie! Daarna een goed contact gehad

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wachtwoord niet beveiligd op de site

Hoge Rijndijk 3638

2415 AD Nieuwerbrug a/d rijn

Over TopSnowShop.nl

TopSnowShop is al jaren Nr.1 voor je Skihelm met Vizier of zonder. Met ons aanbod van bijna 300 soorten skihelmen en skibrillen behoren we tot de grootste aanbieders in EU. We zijn gespecialiseerd in de skihelm met vizier, met zijn vele voordelen de skihelm van de toekomst. We hebben meer dan 250 soorten skihelmen met vizier van topmerken. Van het zwitserse top merk CP (beste vizierhelmen op de markt) kunnen we zelfs de skihelm met vizier op maat maken, met het gewenste vizier! Dit kan online, maar je kunt ook komen passen bij ons met deskundig advies. We helpen je graag!