goede ervaring met Topsnowshop

alleen jammer dat ze met DHL On Demand Delivery. doen. Dit gaat weer anders dan bij de gewone DHL. Wanneer je een account hebt bij DHL en bepaalde afspraken hebt vastgelegd in de app van DHL over de bezorging, dan gelden deze afspraken HELAAS niet bij de DHL on Demand Delivery, je moet dan opnieuw een account aanmaken met de bezorgafspraken als je niet thuis bent. Wel heel erg jammer. Misschien over te gaan naar de gewone DHL

Great service

Great service, good products

Goede service!

Omdat de kleur van de helm anders was dan verwacht (Corao creme), in eerste instantie retour gestuurd maar daar toch op teruggekomen omdat het wel een mooie helm is die fantastisch zit, en ik een helm snel nodig had vanwege ingelaste vakantie. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en alle medewerking gekregen. Helm opnieuw en op tijd ontvangen met een handig extraatje in de doos. Top!

Schnelle Lieferung und perfekte Ware

Alles bestens

Great service

Very happy with everything

perfekte Kommunikation, faires Preis/Leistung

Anfragen wurden schnell beantwortet, schneller versand, faires Preis/Leistungsverhältnis, gerne wieder

Geweldige service!

Zo kan een webshop dus ook zijn! Skihelm besteld maar helaas was mijn maat even niet leverbaar. Ik kreeg gelijk een andere helm aangeboden (upgrade) voor dezelfde prijs! Wauw! Supersnel in huis en ik ben er über tevreden mee. Thanx!

supersnel

Snelle en verzorgde levering

Der TopSnowShop.nl ist eine seriöse Firma mit viel Auswahl.

Der TopSnowShop.nl hat meine Erwartungen vollauf erfüllt. Alles wurde zu meiner Zufriedenheit pünktlich versendet und ist gut angekommen. Obwohl ich einen Fehler beim Bezahlen gemacht hatte, wurden nicht gleich die Nerven verloren. Höflich wurde ich darauf aufmerksam gemacht und alles wurde schnell und sauber geklärt. Danke und alles Gute wünscht Jürgen.

make order nery easy

Website are clear, the offer by helmet is excelent.

• Would you recommend us? No

Excellent service and product as described

Excellent communication and great service, would definitely use again.

Goed contact en snelle levering

Mijn vraag over CP vizier werd snel en vakkundig beantwoord. Zodoende wist ik welk vizier ik moest bestellen en deze werd binnen 2 dagen geleverd. Dus top

Perfekt

Fast delevery :-)

Alles top

Das bestellte Visier passt exakt zu meinem Helm

Snel, simpel en goed

Simpel te bestellen, snel geleverd en goed product. Niet voor skihelm maar past ook prima op Petzl veiligheidshelm visor.

EXCELLENT SUPPLIER

Competitive prices and prompt communications in good english. Posting of helmet to UK no problem but a bit slow at the British end!

VISIERE CASQUE DE SKI

Top, délai livraison un peu long.

Zuverlässiges, kundenorientiertes Unternehmen

Bestmögliche Erfahrungen gemacht, rascher Versand, sehr hohe Qualität des Sortiments, kundenorientiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Excellent honest advise and service!

Have just received my new ski helmet with the help of Top snow shop. This company cares about their customers with straight forward honest service and advice in purchasing what is the best option for you personally. I am very pleased with my new safe ski helmet, thank you!

First class experience

Thanks so much!! Great communication, fast shipping, everything smooth and perfect, I receve first class attention. Thank you so much guys, you are a excellent team work. Javier/Orlando/USA

Artikel wie Beschrieben

Schnelle und gute Abwicklung.

Achtung versteckte Kosten

ich habe bereits 3 Anfragen von Topshop erhalten, Bewertungen abzugeben, aber keine Antwort auf meine Frage, warum mich niemand bei der Bestellung die 30 Euro Importzoll aufmerksam gemacht hat, die mir in Rechnung gestellt wurden. Das war meine letzte Bestellung hier.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Excellent in every way!

Floris and Team Top Snow Shop performed incredibly. Not having the helmet in my size, they devised a plan with a successful outcome. Thank you very much. In the fall I’ll be back for a Ferrari Red CP helmet! Thanks again, David

Gute Ware...schneller Versand...nur vieeel zu teuer

Unkompliziert...schnell

Gut Informativ

Gibt ab und an neue inputs

Hoge Rijndijk 3638

2415 AD Nieuwerbrug a/d rijn

Over TopSnowShop.nl

TopSnowShop is al jaren Nr.1 voor je Skihelm met Vizier of zonder. Met ons aanbod van bijna 300 soorten skihelmen en skibrillen behoren we tot de grootste aanbieders in EU. We zijn gespecialiseerd in de skihelm met vizier, met zijn vele voordelen de skihelm van de toekomst. We hebben meer dan 250 soorten skihelmen met vizier van topmerken. Van het zwitserse top merk CP (beste vizierhelmen op de markt) kunnen we zelfs de skihelm met vizier op maat maken, met het gewenste vizier! Dit kan online, maar je kunt ook komen passen bij ons met deskundig advies. We helpen je graag!