Ik klikte bij mijn bestelling op Armani code Parfum, waarna ik de set wilde kopen. Dit heb ik gedaan en dacht dus dat ik de set van 90 ml totaal kocht van de Parfum. Na een zeer snelle levering van 2 dagen waar ik erg blij mee ben, maakte ik het pakket open en was het blijkbaar de Eau de toilette die ik besteld had(terwijl ik via de Parfum versie naar deze set geleid werd). Gelukkig lijken de geuren erg op elkaar en ben ik er alsnog erg blij mee!

Betaalbaar, makkelijk en snel geleverd.

Overzichtelijke website, breed aanbod en een mooie prijs!

Eerst heb ik uitgezocht of het een betrouwbare website is en de meeste reacties waren positief. Ik bestelde mijn bestelling voor een lagere prijs dan op andere sites en het werd de volgende dag al geleverd. Ik was erg blij. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Snelle levering voor een mooie prijs

Fijne en duidelijke website. Een snelle levering voor een scherpe prijs zonder bezorgkosten, gaven Cor mij de doorslag. Volgende keer weer.

Goed snel en goede aanbiedingen

Goed snel en goede aanbiedingen

Veel keus snelle levering prima service

Wood Dsquared2

Wood van Dsquared2 besteld, Top geur en super snelle levering

Top bedrijf met super concurrerende priizen

Koop al jaren via de Parfumswinkel. Dezelfde crème euro’s goedkoper dan bv bij Douglas of Ici Paris. Zeer snelle levering.

uitstekende kwaliteit en bezorging

Vergeleken met op Schiphol Airport is het bij Parfumwinkel stukken goedkoper . Dus ik blijf hier de bestelling doen.

Ik kan iedereen aanraden om bij parfumswinkel te kopen. Super service. Snelle bezorging. En hele mooie prijzen.

good value & smell

good value & smell

Snelle bezorging!

Goede prijzen, snel bezorgd!

Snelle levering uit overzichtelijke website

Duidelijke website, snelle levering van fijne producten.

Nice price

Nice price and offer

gemakelijk om te kijken

ik bestel heel graag is altijd goedkoper dan anderen maar ik kan heelhaas niet meer met achteraf betalen en dat houd mij tegen om meer te bestellen

Veel spam via e-mail nadien

Product en prijzen zijn prima alleen veel spam via de mail na bestelling.

Snelle verzending na bestelling

Snelle levering na bestelling producten netjes verpakt en scherp geprijsd

Snel betrouwbaar en meedenkend!

snelle service

Heerlijk geurtje en goede prijs. Ruikt goed op mijn huid en blijft lang hangen.

Makkelijk bestellen, originele geur, goed toegankelijk. Goede prijs

Tot nu toe slecht

Ik heb nog steeds mijn product niet ontvangen!!!

Goede produkten voor redelijke prijs

Ik heb de bestelde produkten in korte tijd ontvangen. Er zaten ook een paar monsters bij, maar die waren helaas leeg! Het is juist leuk om af en toe een andere geur uit te proberen. In een fysieke winkel is die mogelijkheid er, maar in een webshop is die er niet. Vandaar dat het leuk is om verschillende monsters te ontvangen, maar dan moet er wel iets in zitten.

Verkeerde parfum geleverd

Ik heb de black opeum red besteld en de black editie ontvangen. Ik ga het houden want ruik het ook graag.maar wel teleurgesteld dat ik de rode niet had. Artilel op jullie site is niet juist. Als je op de rode klikt krijg je alle informatie maar eens je het besteld gaat deze over naar de black edition.

Snelle levering!

Nog steeds mijn favoriete parfum

prima shop

altijd snel binnen en netjes

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.