Verkeerde parfum geleverd

Ik heb de black opeum red besteld en de black editie ontvangen. Ik ga het houden want ruik het ook graag.maar wel teleurgesteld dat ik de rode niet had. Artilel op jullie site is niet juist. Als je op de rode klikt krijg je alle informatie maar eens je het besteld gaat deze over naar de black edition.

Snelle levering!

Nog steeds mijn favoriete parfum

prima shop

altijd snel binnen en netjes

Ben heel tevreden.

Mascara besteld die doet wat beloofd is, prima dus. Bestelling en ontvangst verliep heel soepel en snel.

Zie hieronder

Zeker aan te raden. Snelle verzending en betaalbare prijs!!

fijne site om te gebruiken

een fijne overzichtelijke site met leuke en goeie producten, veel korting en snelle levering

Erg beperkt aanbod en erg slechte website

Jammer dat veel bekende producten niet aangeboden worden. Daarnaast vooral irritant dat de website vrij slecht werkt en het een hoop gedoe is om iets echt gekocht te krijgen. Lijkt alsof jullie niet heel graag spullen verkopen.

Super goed & snel verzonden!!

Mijn ervaring was heel goed en naar wens!

De site werkt prettig, ik kon mijn weg goed vinden naar de producten die ik zocht. Hierbij was het erg handig dat erbij stond hoeveel stuks er nog op voorraad waren. Het was ook mooi afgeprijsd dus ik was helemaal tevreden gezien de producten bedoeld zijn om cadeau te geven. Ik werd na het bestellen goed op de hoogte gehouden en de levering was snel. Mijn ervaring was dus erg goed en ik zal zeker nog een keer bestellen.

Veel merken en leuke aanbiedingen

Lekker makkelijk

Ik bestel vooral deodorant van biotherm. Is netjes verpakt en wordt erg snel geleverd!

Keurig op tijd geleverd en de prijs voor de artikelen zijn gunstig.

Voor alle artikelen betaal je minder dan in de winkel. Heel gunstig dus. De levering is prima. Bij een bepaald bedrag is de levering zelfs gratis.

Geweldig en superprijzen.

Al vaak besteld met tevredenheid. Blijft mijn favoriet.

primadeluxe

Vlotte afwikkeling en snelle bezorging. Zeer tevreden.

Super!!!

Goeie prijzen,rappe service en leuke extra voor in de handtas!ik kijk uit naar nog voordelige prijzen o.a. van Dior…(joy o.a.)alles met een muskgeurtje, houtgeur… Ik heb jullie hier al aanbevolen.

Snelle verzending

Alles verloopt goed

Goed en redelijk van prijs

Goedkoper dan de vaste parfumerie en prima op tijd bezrgd. Goede spullen

Bestelling niet ontvangen en geen reactie meer

Bestelling niet ontvangen. Uiteindelijk formulier ontvangen om in te vullen voor een terugbetaling. Deze toegestuurd met twee herinnering mails maar geen reactie meer ontvangen. Erg jammer dit allemaal en ben echt niet blij! Dag €100

Geweldig!

Goed geprijsde artikelen en supersnel bezorgd, gewoon goed!

Altijd tevreden

Snelle levering netjes ingepakt altijd echt een aanrader om bij parfumwinkel te bestellen

Heel tevreden!

Heldere communicatie en snelle levering.

Prima levering

Prima levering .maar de parfum ruikt niet .. Ik vraag me toch af of het de orginele wel is .

Geweldig!

Erg tevreden met mijn aankoop! Snel geleverd! Alles zat goed verpakt!

Snelle levering van m’n lekkere geurtje…zal snel weer moeten bestellen want dom, heb een kleintje besteld

Snel geleverd, mooie aanbieding. Parfum origineel. Helemaal blij

Park Forum 1045