Super bedrijf

Product retour binnen 7 dagen je geld terug

Super kwaliteit en snelle levering

Ik was heel blij, dat het zo snel geleverd werd. Netjes verpakt. En zoals beschreven.

Zeer scherp geprijsd en snelle levering

De service en correnspondentie zijn uitermate goed

Super snelle levering en erg prettig shoppen. Ook de extra s die je krijgt bij een bstelling zijn verrassend ! Zeer tevreden en een blijver voor mij en een aanrader bij mijn vrienden en familie .

Geen informatie mbt vervolg gekregen na bevestiging order.

Als ik niet gebeld had, was de order niet doorgezet.

top ben zeer tevreden

ik ben er heel blij mee mooie prijzen snel in huis en niet vergeten de samples hartelijk dank

Slechte eerste ervaring!

Eerste keer besteld! Klant onvriendelijk te woord gestaan, verbinding telefonisch verbroken terwijl ik een hele normale vraag had over een kortingscode. Geen bevestiging ontvangen via email dat het pakket was verzonden. Het pakket kwam gehavend aan met DHL. Gelukkig was het product wat ik gekocht had niet eruit gehaald of gestolen. Klacht ingediend bij parfumswinkel en kreeg alleen een reactie over het pakket maar verder geen excuses of een eventuele compensatie voor het ongemak. Helaas maar 1 ster, ik bestel hier niet meer weer.

Topsite

Fijne website, goeie prijzen en een snelle bezorging.

супер

super schell

Snelle levering en uitstekende service! Ik ben zeer tevreden!

Jill Sanders 4

Het lekkerste luchtje wat er is

GEWELDIG!!!

Snelle levering, en de beste korting! En leuke samples!

Heerlijke echte geuren voor een mooie prijs. Ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik dan ook.

Positief,snel geleverd

Al vaker bestelling gedaan bij parfumwinkel.nl. goede prijzen en snel goed verpakt geleverd.

Klantenservice kan beter

2 weken na bestelling nog geen pakket ontvangen. Contact opgenomen via whatsapp. Er zou een onderzoek uitgezet worden bij DHL. Zodra er iets bekend zou zijn, zou ik dat horen. Na 6 dagen nog niets gehoord, dus zelf contact opgenomen. Bleek mijn pakket kwijt te zijn. Kan gebeuren natuurlijk, maar klantenservice had niet zoals beloofd contact met mij opgenomen. Daarna pakket alsnog verstuurd en deze was de volgende dag binnen.

zeer tevreden

een hele mooie deal gevonden en de verzending verliep prima.

Uitstekende snelle service!!

Luchtje voor mijn vrouw besteld met Black friday! De volgende dag al geleverd. Volgende keer bestel ik hier weer.

Fijne overzichtelijk site en snelle service

Zoals bovenstaande

Goede service en een snelle bezorging

Ik heb 2 parfums besteld, de eerste keer was hij de volgende dag al binnen. Precies zoals ik had aan gegeven, echt top. De tweede keer had ik ook aangegeven om hem de volgende dag te laten bezorgen alleen hij kwam 2 dagen later aan. Voor mij geen probleem.

Makkelijk, duidelijk en nette prijs

Het is gemakkelijk iets te bestellen, goede duidelijke beschrijvingen en nette prijzen. Na een paar dagen in huis (in het weekend besteld), dus kon snel genieten van mijn bestelde luchtje. Ook 1 sample en mini versie (reis formaat) erbij gekregen, ik ben tevreden!

Gewoon perfect

Zie niet om maar doe zo verder

Duidelijke site. Prijs en kwaliteit goed

Service niet spectaculair

Bestelling geplaatst voor een goede prijs. Het duurde echter een tijdje voordat de bestelling verstuurd werd. Er wordt echter duidelijk geadverteerd dat als je voor 21.00 uur besteld en direct betaald, je het de volgende dag in het huis heb. Dan moet je het wel diendag versturen. Tijdens het afrekenen staat er dat je een gratis monster flesje krijgt. Dat zat er niet bij. Prijs was prima. Afhandeling kan beter

Goed geprijsd en snelle levering! Top dus!

Ik heb eau de parfum ‘La Vie Est Belle’van Lancôme besteld Goed geprijsd en een snelle levering! Tevreden dus.

Besteld met grote korting helemaal top. Snel verstuurd en ontvangen ondanks drukke tijden bij bezorging.

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven