Prima !!!

Op tijd en netjes geleverd

Betrouwbaar en de volgende dag in huis

Als ik parfum nodig heb koop ik het hier

Perfect!

Zeer goede zaak! Goedkoop! Snelle bezorging!

Gewoon top

Snelle correcte afhandeling !!!

Ontgoochelend.

Vlotte levering, maar de beloofde samples ontbraken. Jammer, ik sta altijd open om nieuwe geuren te ontdekken. Klantendienst zei dat het te druk was om ze na te sturen. Andere parfums elders besteld om ze niet nog meer te belasten.

good

very good services

Snelle levering / goede aanbiedingen

Snelle vlotte levering, goed verpakt! En daarnaast ook nog erg mooi geprijsd.

Snel en netjes

Makkelijk te vinden producten en goede prijzen. Snel bezorgd.

Groot assortiment, snelle bezorging

Voor sinterklaas twee geurtjes uitgezocht. De dag er op al geleverd. Super!

Snelle levering voor een eerlijke prijs

De prijs ligt lager dan in de winkel. Snelle levering.

Besteld, betaald en binnen.

Veel goedkoper en snel binnen. Prima!

Grandioos

Correcte afhandeling en luisteren naar de klant

Snelle service en goede prijzen!

Scherpe deals voor echt iedereen

Service, duidelijkheid, website. Allemaal top in orde. Wat het verschil maakt zijn de deals het hele jaar door. Zit jouw parfum er niet tussen? Gewoon even wachten. Het loont om vaste klant van Parfumswinkel.nl te zijn!

Snel en correct geleverd

Snel en netjes geregeld en afgeleverd,ik bestel daar graag

Slaag altijd voor een lekker geurtje

Verzending snel Producten top

eenvoudig te bestellen, prima verzending

makkelijke website om parfum te bestellen, snelle levering en goed verpakt

Zeer snel gezorgd dat mijn bestelling compleet was

Kreeg op tijd bericht dat mijn bestelling niet compleet was en daardoor wat later zou zijn.

Snel makkelijk goede prijzen

Alleen jammer dat met bestellen staat gratis sample maar die zit er dan niet bij.

Geen goede ervaring

Ik heb 26 november een bestelling geplaatst en afgerekend. Tot nu toe nog niets ontvangen! In de app van DHL ( waar ik géén hoge pet van op heb) stond: product retour gestuurd, beschadiging geconstateerd. Heb inmiddels online contact gehad ( telefonisch contact is helaas niet mogelijk) en daar werd mij verteld dat vanwege de drukte van DHL het langer kon duren! Ik heb het product geannuleerd en ik zou een creditnota ontvangen, ben benieuwd hoe lang ik hierop moet wachten!

Snelle levering en ziet er super goed uit

Snel geleverd.

Mijn order was snel geleverd, makkelijk om te bestellen.

Betaalbaar en snelle levering

De beste

De beste site om parfum aan te bevelen. In andere winkels zijn ze eerlijk, maar op deze site zijn ze eerlijk, en bezorging op dezelfde dag vereist de tweede dag bij je thuis. Bedankt, parfumwinkel.

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.