Tot mijn verrassing zate er zoveel testers bij wat een kadootje!

Goed assortiment en snelle levering

Ruim assortiment, eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Snelle levering, en de parfum die ik besteld had!

Ruim assortiment en goede prijs en snelle levering.

Helemaal top

Snel geleverd voor een goede prijs

Waardeloos

Had per ongeluk een damesluchtje besteld. Binnen 6 min. contact via chat. De dame?zei dat ze de bestelling geannuleerd en het geld teruggestort had. (Met schriftelijk bewijs) wat schetst mijn verbazing. Geen geld terug en wel de verkeerde levering binnen.. ik moet 25 min lopen naar het dichtstbijzijnde dhl punt.

Vandaag besteld morgen geleverd ..en iets goedkoper dan bij ici paris en Douglas. ar

Supersnelle levering, de goedkoopste

Item wat ik zocht was in uitverkoop, alleen op deze site, 40 procent goedkoper, rond 4 uur besteld, volgende dag in huis

Snel makkelijk en goedkoop!

Super fijne site met veel keuze en goede aanbiedingen! Snel geleverd!

Goede website en snelle levering mijn complimenten

Prima aankoop, mooie prijzen, snelle service!

Super snelle levering

Heerlijk geurtje en goede aanbiedingen en super snelle levering

Goede communicatie

Groot assortiment, duidelijke site, snelle en goede levering.

Zeer tevreden!

Snelle levering en tevreden

Het het product nooit ontvangen

Slechte behandeling!

Mijn bestelling had ik binnen 2 dagen binnen.

Snelle levering en het product is goed verpakt.

Ik ben zeer te tevreden over parfum winkel , vlotte levering en lekkere geurtjes

Ik ben een zeer tevreden klant

Veel goedkoper dan de bekende parfumerieën en de dag erna had ik het al ontvangen

Prima service en kwaliteit

Voldoende keuze, mooie kortingen en snelle levering maken het gemakkelijk om je keuze te maken

Een groot assortiment, leuke acties en cadeaus. Snelle levering. Aanbevelen

Goede website, snelle levering, leuke prijzen

Ik heb al verschillende keren via deze website mijn parfum gekocht. Steeds een snelle verzending en vaak leuke acties. Duidelijke website met veel keuze.

Ik heb al vaker besteld via deze shop ik ben zeer tevreden. Keurig en snel binnen ook proef verpakking erbij. Een aanrader dus!

Goeie service

Nu of steeds heel tevreden!

Al meerdere malen bestellingen bij hun gedaan en alles in perfecte conditie ontvangen. De geuren zijn heerlijk en de prijs is zeer aantrekkelijk. Ik ga zeker nog meerdere malen bij parfumswinkel bestellen

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven