Snel en makkelijke site

Snel geleverd en keurig verpakt . Scherpe prijzen en makkelijke site

Voldoet altijd aan de verwachting

GEWELDIG!!!!!!

Snelle levering en mooi prijsverschil met parfumerie-zaken

Snel en goede levering

Snelle en goede levering

Snel geleverd voor een schappelijke prijs

Mijn ervaring is top!

Ik had een stronger with you besteld. Kwam snel aan kreeg er een sample van met genoeg tijd om te bedenken of ik de parfum wou houden. Ik vind dit een goede webshop en ga er in de toekomst nog wat bestellen

Top kwaliteit

Tevreden en goed bezorgd

Supersnelle verzending alles top

Cosmetica gekocht voor een lage prijs. Perfect snel geleverd. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit en uitstekende service

Kwaliteit van de parfum is goed. Pakket was niet goed bezorg en na contact met de klantenservice uitstekend opgelost.

Zoals het hoort

Met de kerstvoucher van 5 euro een YSL Mself eau de parfum besteld. Goedkoopste aanbieder. Ook nog een 10ml travelspray erbij. Sample van Aqua di Gio in de verpakking toegevoegd. Via de mail op de hoogte van de levering. Super tevreden over de producten en verpakking(levering). Op naar mijn volgende bestelling. Zou prettig zijn wanneer je zou kunnen kiezen uit samples.

Goed geregeld

Nog nooit zo mee bezig geweest, maar heb jullie gevonden en ben erachter gekomen dat dit een mooie site is om lekker rond te neuzen en een lekkere parfum uit te zoeken. De bestelling is zo geregeld en er zijn zat aanbiedingen, het is ook snel binnen! Ik raad deze site aan, heb er goede ervaringen mee!

Snel

Snelle levering en keurig verpakt

Goed aanbod, aantrekkelijke prijzen en snelle levering

Zoals de titel al weggeeft, ben ik erg blij met Parfums winkel. Al meerdere bestellingen gedaan, omdat ze hier altijd hebben wat ik zoek, zonder de hoogste prijs te hebben. Verder ook lekker snel bezorgd, zodat je het precies op tijd in huis hebt. Meer kun je denk ik niet vragen.

Helemaal top

Top geleverd goed verpakt

Goede prijs en snelle levering.

Goede producten

Goede producten voor een redelijke prijs.

Super snelle service!

Mijn parfums supersnel geleverd tegen veruit de meest voordelige prijs t.o.v. andere winkels. Ik zal hier blijven kopen!

Super service

Duidelijke site, met aantrekkelijke prijzen. Duidelijke communicatie en je wordt erg goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden mbt je bestelling. Netjes verpakt en snel in huis.

Goede deals met uitstekende kwaliteit helemaal top

Ik heb 2x besteld hier en het heeft niet teleur gesteld zeker een aanrader

Prima product voor prima prijs en snel geleverd

Eerste ervaring met dit bedrijf. Omdat ze de laagste prijs hadden, en blijkbaar een betrouwbare reputatie, heb ik besteld. Alles verliep zeer goed, ook de levering. Ik blijf klant

Goede service, snelle levering en het product ruikt heerlijk fris met gratis sample en lotion. Hartstikke leuk.

Goede ervaring

Geweldige webshop

Mijn bestelling is keurig de volgende dag afgeleverd. Keurig verpakt en ook nog een klein, lekker geurig, monstertje erbij. Top

Mijn pakketje kwam ietsje later. Wat erg fijn was, was dat ze dit zelf aangaven.

Triest

Na enkele jaren bestellingen gedaan die goed gegaan zijn is het nu zeer slecht gegaan. 2x bestellingen gedaan die niet geleverd zijn en het contact hierover duurde veel te lang. Uiteindelijk wel mijn aanbetalingen terug gekregen maar ben er 3 maanden mee bezig geweest. Succes met jullie site.

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.