Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet aangekomen

Snelle levering, prettig geprijsde parfum

Prima shop. Snelle levering, prettig geprijsde parfum en goede (klanten)service! Ten zeerste aanbevolen.

Erg snel geleverd, hartelijk dank. Echt goedkoper dan bij Douglas en Ici Paris!

Website werkt goed en bestelling snel ontvangen.

Website werkt fijn, zoals het hoort. De bestelling zat goed verpakt en netjes en op korte termijn ontvangen.

GEWOON PERFECT

Van bestellen tot leveren GEWELDIG

Duidelijke website, mooie prijzen en snelle levering

Mijn portemonnee en neus loge it!

parfums met korting en snelle levering. Mijn portemonnee en neus love it!

Mijn product was kappot bij aankomst, Heb foto’s gestuurd en nieuw product toegestuurd gekregen, de reactie was snel maar ook de klantenservice was erg vriendelijk.

alles zoals verwacht

Betrouwbaar

Super snel en goed ingepakt!!

Prima service mooie producten

Ben heel graag klant bij jullie

Parfum

Heren parfum kwam.binnen 1 dag binnen perfect ik zal altijd hier bestellen

Betrouwbaar en correct.

Levering snel en zoals aangegeven top uitgevoerd. Ga hier zeker een vlg x bestellen.

Snel levering goede service en top producten ik ben klant

Heel fijn

Fijne luchten. Ben er blij mee

Geweldig!

Eerst telefonisch contact gehad, vriendelijk medewerkster, duidelijke uitleg, eerlijk advies. Zij vertelde dat er een fysieke winkel is gekomen in Breda, voor mij té ver uit de buurt, zo jammer. Maar goed, bestelling gedaan, goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik ontving mijn pakketje snel en ben heel blij met de door mij bestelde artikelen. Wat mij betreft mogen ze hier in de buurt ook een fysieke winkel openen waar ik naar toe kan gaan, dat zou ik zeker doen!!!!

Super goeie kwaliteit.

Mijn ervaring met Parfumwinkel.nl was echt fantastisch! Ik had een parfum op het oog, maar was een beetje onzeker of het wel de juiste geur voor me zou zijn. Gelukkig was de website super gebruiksvriendelijk, en vond ik snel de geur die ik zocht. Ik heb eerst de productbeschrijving gelezen, en er stond zelfs een lijst van geurnoten, wat me heel goed geholpen heeft bij mijn keuze. Wat ik echt fijn vond, was de snelle verzending. Ik plaatste mijn bestelling en de volgende dag had ik mijn parfum al in huis! De verpakking was zorgvuldig, wat me het gevoel gaf dat mijn bestelling belangrijk was voor hen. Ook kreeg ik een paar leuke proefmonsters van andere geuren, wat ik een hele mooie extra vond. De geur zelf is precies zoals ik had gehoopt en ik ben echt blij met mijn aankoop. Ik zal zeker vaker hier bestellen en zou Parfumwinkel.nl aan iedereen aanraden!

Goede snelle levering

Ze zijn zeker niet de duurste met hun parfums. Levering gaat vlot.

Top winkel goedkoop en super snel geleverd!!!!!!

Ik had een luchtje gekocht, en hij rijkt heel lekker. 30% korting en super snel geleverd. Ik ben er super blij mee, en ga zeker vaker bestellen. Echt een aanrader!!!!

Prima !

Makkelijk bestellen , goede prijzen en snel bezorgd !

Geen op- of aanmerkingen. Prijs prima!

Geweldige aanbiedingen

Mijn eerste bestelling bij jullie en ik kan niet anders zeggen dan geweldig. De aanbiedingen zijn geweldig en dan ook nog eens extraatjes krijgen bij je bestelling. Helemaal super. Ik ga zeker meer bij jullie bestellen.

Snelle service en een duidelijk website

Duidelijke pagina, snel mijn artikel gevonden. En zo mogelijk nog sneller was het al geleverd. Redelijk goede prijzen voor wat je koopt.

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.