Mijn bestelling is keurig de volgende dag afgeleverd. Keurig verpakt en ook nog een klein, lekker geurig, monstertje erbij. Top
Beste Yvette, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Mijn pakketje kwam ietsje later. Wat erg fijn was, was dat ze dit zelf aangaven.
Beste C, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Na enkele jaren bestellingen gedaan die goed gegaan zijn is het nu zeer slecht gegaan. 2x bestellingen gedaan die niet geleverd zijn en het contact hierover duurde veel te lang. Uiteindelijk wel mijn aanbetalingen terug gekregen maar ben er 3 maanden mee bezig geweest. Succes met jullie site.
Beste Tonnie, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Via deze weg willen wij nogmaals u laten weten dat wij het betreuren dat u niet tevreden bent over de Service. Wij hebben naar aanleiding van ons contact direct een onderzoek bij DHL opgestart naar uw zending, helaas kan dit soms even duren voordat wij verdere stappen kunnen ondernemen. Hopelijk bent u alsnog blij met de oplossing die wij voor u in orde hebben gemaakt en hopen u dan ook terug te zien bij ons op de webshop. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Klantenservice Parfumswinkel.nl
makkelijk te bestellen, goedkoper en de volgende dag in huis!!
Beste Sandra, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Makkelijk toegankelijke site die heel erg overzichtelijk is.
Beste Martijn, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Handige en overzichtelijke website. Nette prijzen, en op tijd en in goede orde ontvangen!
Beste Sanne, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Heb mijzelf voor de kerst verwent met 2 heerlijke parfums, en die ruiken me daar toch lekker! Tevens kreeg ik twee heerlijke probeer flacons waarvan ik nu al weet dat m'n volgende aankoop er een van die gaat worden. Het werdt supersnel geleverd,dus alleen maar chapeau!
Beste Maurice, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Beste Dirk, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Ik was laat met bestellen en door de snelle levering was t toch op tijd binnen. Dag ervoor in de winkel geweest en daar heel fijn geholpen
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Duurde een aantal dagen voor het pakketje op weg naar mij kwam. Dus niet bestellen als je het snel in huis wil hebben. Niet goedkoper dan andere winkels.
Beste Angelique, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de levertijd van uw bestelling. Omdat wij dit betreuren ben ik direct uw bestelling gaan controleren! Op 23 dec. heeft u de bestelling geplaatst, diezelfde dag is het pakketje nog overhandigd aan DHL. Op 24 dec. heeft u in de DHL track en trace aangegeven dat u het pakketje wenst op te halen bij een DHL Servicepunt bij u in de buurt, hierdoor kan het wel eens voorkomen dat een koerier moet uitwijken waardoor het pakketje 1 dag vertraging oplevert... Helaas in uw geval dus met de kerstdagen, waardoor de levering niet op tijd plaats heeft kunnen vinden. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Mocht u nog verdere vragen hebben, mag u ten alle tijden contact met ons hierover opnemen. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
De parfum die ik de vorige keer heb besteld was perfect, goede kwaliteit en ook netjes. Hoewel op 23 december had ik 2 gekocht als cadeau. Wat blijkt is dat vandaag 31 december nogsteeds niet binnen is. Ik vind het jammer maar wel fijn dat de kwaliteit van hoog niveau is. Ik weet niet of de verzending altijd zulke problemen heeft maar voor de rest alles tip top in orde
Beste Ravi, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat u uw pakketje nog niet heeft mogen ontvangen! Ik zie dat wij het pakketje hebben overhandig op 23-12 aan DHL, en dat zij aangeven dat het pakketje vertraging heeft opgelopen... excuus!! Ik heb een onderzoek bij DHL naar uw pakket laten opstarten, om na te gaan wanneer uw pakket geleverd gaat worden. Kunt u contact met ons opnemen via onze website? dan houden wij u graag op de hoogte van het onderzoek. Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Veel keus met de bekende merken, snel geleverd voor een goede oeijsu
Beste Anja, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Beste Kitty, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Zelfs mijn bestelling voor de feestdagen was de volgende dag geleverd. Parfumswinkel heeft de beste prijzen.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Mijn 1e ervaring met de `Parfumswinkel` is meteen een heer-GEURLIJKE ervaring!!... De site: Overzichtelijk! Het aanbod: Voortreffelijk! De prijzen: Grandioos! De verzending: Rap en netjes! De geur: MMMMMMMM...(moet de mannen van me afslaan :) Voor elke man & vrouw wat wils... Dus neem gauw een kijkje en wordt niet te hebberig (wat haast onmogelijk is....)
Beste Lianne, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Supersnelle levering.
Beste Jane, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Veel keus, mooie aanbiedingen en goede service
Beste JM, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Goede samenstelling voor de Man & Vrouw..! De prijs is ook wel aanvaardbaar en als dat zo blijft zonder de inhoudt te verminderen........................................................dan ben ik een tevreden Klant. Beste Wensen voor 2025 m.vr.gr. J.Gommans
Beste J. Gommans, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Heel veel plezier met uw aankoop ! Groetjes, Klantenservice parfumswinkel.nl
Verzending erg snel, en qua prijs erg netjes… zelfde kwaliteit en stukken goedkoper!
Goedemiddag Andrea! Hartelijk dank voor uw review. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne jaarwisseling gewenst! 🍾
het was een cadeau dus het kwam snel mijn kant op
Goedemiddag! Hartelijk dank voor uw review. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne jaarwisseling gewenst! 🍾
Zeer grote collectie parfums tegen scherpe prijzen. Verzending is hier ook echt super snel. Kortom een geweldige website
Geweldige aanbiedingen , snelle levering
Goedemiddag Claud, Hartelijk dank voor uw review. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne jaarwisseling gewenst! 🍾
Super. Ruime keuze en snel geleverd
De goedkoopste aanbieder van mijn parfum. ‘s-avonds besteld, volgende dag geleverd.
Goedemiddag Emyl, Hartelijk dank voor uw review. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne jaarwisseling gewenst! 🍾
ze hebben de beste service
Goedemiddag Gomez, Hartelijk dank voor uw review. Heel veel plezier met uw aankoop en een fijne jaarwisseling gewenst! 🍾
Cahorslaan 24
5627BX Eindhoven
Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.