Al meerdere keren parfum besteld. De prijzen zijn top (goedkoper ga je het niet vinden) en ook altijd een super snelle levering. Dank jullie wel!

Scherpe prijzen, goede producten en zeer snelle levering

Wij gebruiken de producten van Dermalogica en deze zijn hier zeer scherp geprijsd. Veel keus en supersnelle levering. Alles netjes verpakt en keuze voor afhaallocatie. Top winkel!

Voldoende

Levering goed . Niet leuk dat in 1 week 3 x de prijzen veranderen . Als ik 5 dagen later had besteld was in euro 10,00 minder betaald . Dus dat is geen reclame . Aanbevelen ja als dit wordt gecrediteerd .

Ëén zin, SUPER.!!!

Zeer ruim aanbod, Prima prijzen, Dus niet verder zoeken, .maar gelijk PARFUMWINKEL, bezoeken.!!!!

Fantastisch bijna alle merken op voorraad.

Het enige nadeel is dat er geen handtekening gezet hoeft te worden bij grote bestellingen. Ik had dus een grote bestelling voor de kerst van 1600 euro en stond gewoon voor de deur. Nu woon ik wel in een appartement maar toch. En ik was ook nog thuis. Misschien verbeterpuntje.

Heerlijke parfums

Ik ben heel blij met jullie Veel keuze uit parfums Alles direct in huis. Tot snel maar weer

Zeer aan te raden

Goede ervaringen. Snelle levering van producten. Website was overzichtelijk

Een webshop wat je van een webshop verwacht.

Levert het ook product naar behoren en levert snel. Netjes met track and trace en voorzien van voldoende informatie omtrent je bestelling.

Totaal geen problemen. Vlotte bezorging. Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijk, goede prijzen Snelle levering!

Top luchtje. En ultra snel geleverd. Niks anders dan lof

Ik had een heerlijke parfum van Tom Ford besteld. Ik ben er heel tevreden mee. Het is een prachtige parfum voor mooie gelegenheden. De complimenten vliegen om de oren. Hartelijk dank voor de verzorging.

Snel geleverd tegen een vriendelijke prijs

Mooie prijs en snelle levering!

Mooie prijs en snelle levering!

Prima, snelle service!

Prima webwinkel! Had product op voorraad dat elders overal uitverkocht was en nog voor een goede prijs ook!

Top beoordeling

Mijn bestelling was niet op tijd aangekomen door DHL, waarschijnlijk was deze beschadigd. Maar parfumswinkel.nl heeft het snel en efficiënt afgehandeld. Prima contact via WhatsApp met de klantenservice. In 1 dag geleverd pakket met cadeautje dabij. Ik raad het iedereen aan.

Overzichtelijke site en prima producten

Overzichtelijke bestelsite, uitgebreide keuze en snelle levering. Verrassende sample bijgeleverd, altijd leuk om te proberen!

Een dag later al in huis

Dikke prima

Ik vind de service goed en wat ik wil bestellen is altijd leverbaar. Nu ook een geurtje voor mijn moeder genomen en hoefde niet lang te wachten wanneer het netjes bezorgd werd. Dus ruim op tijd voor mijn moeders verjaardag.

Wederom een goede recensie; snel, duidelijk en correct

Het beste winkel , goedkoop en hoog kwaliteit

Ik heb goed ervaring bij Parfumswinkel.nl . Ik heb paar keer gekocht en ze zijn het beste winkel in Nederland.

Heerlijk geurtje

Gebruik het zelf en geef de Eau de parfum nu als Kerstcadeau. Carla

Goede prijs en verzending.

Fast delivery and amazing selection

Second time ordering with parfumswinkel. So happy with the selection of so many different perfumes they have and also how fast they delivery it

Scherpe prijzen, snelle levering

Groot assortiment, jammer dat Chanel bijvoorbeeld niet te bestellen is

Cahorslaan 24

5627BX Eindhoven