Top uitstekende service, snelle levering

Verkeerd product gekregen, geen probleem werd meteen gecrediteerd Uitstekende service en snelle levering

Snel geleverd…. Goed op tijd!

Fijne winkelervaring

Deze winkel/webshop is zeker een aanrader. Er is een fijne klantenservice, snelle levering en dat allemaal voor een goedkope verkoopprijs

Prima service!

Mijn bestelling keurig optijd ontvangen !

Super goed geregeld

Makkelijk te bestellen en was heel verstuurd

“Gewoon” goed!

Prima snelle afhandeling, goede prijs-kwaliteit verhouding en de parfum-samples die meegestuurd worden zijn altijd meer dan welkom!

Snelle levering en goed verpakt

Altijd een goede snelle service

Bestel hier vaak, goede prijs snelle levering gewoon TOP

Gewoon helemaal prima!

Snel en goed geleverd, zoals verwacht!

Snelle levering, goede kwaliteit

Super bedrijf, snelle levering, goed product

Betrouwbaar, goed en snel!

Al meerdere bestellingen geplaatst en iedere keer weer komen ze alle afspraken of beloftes na. Goed assortiment, snelle reactietijd, prima prijzen en geen gedoe! Voor een lekker geurtje of andere cosmetica raad ik iederee. Parfumswinkel.nl aan. Keep up the good work!

Volgens verwachting uitgevoerd

Duidelijke info website en juiste product snel geleverd

Mooie aanbieding en snelle service

Fijn om af en toe een e-mail te ontvangen met aanbiedingen. Wanneer ik iets nodig heb is er altijd wel wat bij dat ik kan gebruiken. Ook fijn dat de bestelling snel wordt geleverd.

Betrouwbaar en goede prijs

De parfums zijn goed en scherp geprijsd. De levering gaat snel zoals beloofd

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snel geleverd Stuk goedkoper en is echt Kreeg ook nog lekker geurtje erbij

Perfectt

Snelle levering Goede kwaliteit

zie hier onder

alles werd keurig bezorgd! ga zo door!

Leuke prijs en super snelle levering

Leuke prijs en een super snelle levering

heldere website, snelle levering en zorgvuldig verpakt

Alles naar volle tevredenheid, het enige nadeel was dat de bezorging buiten mijn woonplaats was, we hadden bezorging in een kaaswinkel in mijn woonplaats afgesproken, maar omdat deze op maandag gesloten is moest ik 8 km v.v. rijden om het pakket op te halen.

Supersnelle levering en goede prijs

Echt hele snelle levering en de prijs is ook heel gunstig. Aanrader!

Uitstekende klantenservice

Het door mij bestelde doosje met poeder van Sisley kwam aan met allemaal los poeder aan de buitenkant van het doosje en in het kartonnen doosje. Heb toen gelijk contact opgenomen met de klantenservice en werd zeer vriendelijk te woord gestaan en mocht het product gelijk terug sturen. Heb daarop gelijk de volgende dag een nieuw artikel opgestuurd gekregen. Dit keer wel helemaal in orde. Zeer netjes en correct opgelost! Fijn dat er ook nog echt klantvriendelijke websites bestaan!!

Kwaliteit en vertrouwen

Altijd vertrouwen

Altijd tevreden

Wie altijd vriendelijk en snel service top bedrijf

Uitmuntend

Goede service goed producten en beter dan Douglas parfumerie. Top dank jullie dikke 10+ Eric

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven