Tevreden

Kiesrijk was onbekend voor mij. Mijn bestelling is naar tevredenheid uitgevoerd.

Slecht

Hallo kiesrijk. Mijn bestelling is niet aangekomen en ook zou ik track trace krijgen. Ik heb achteraf betaald maar geen gehoor gekregen van post.nl Mijn pakketje clean oral b tandemborstel zijn niet aangekomen. Graag wil.ik dat even contact genomen word Mijn gegeven zijn bekend bij jullie. Mv.g. Mateusz

Goede prijs, goed verpakt, volgende dag in huis

Eerste bestelling op deze site. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Tandragers een stuk goedkoper dan in de winkel, bestel zeker weer.

Supersnel en juist geleverd

Fijne producten voor een goede prijs

dank u wel!

Onze dank.

Ondanks dat de beloofde levertijd flink uitliep toch 4 sterren , en dat is voor de betaalde prijs die flink lager is dan gemiddeld.

Mijn bestelling was prima in orde

Tuurlijk kijk ik bij voor mij nieuwe webshop eerst wat reacties van andere klanten zijn. Daarom even laten weten dat mijn bestelling tegen een goede prijs is geleverd.

Snel en accuraat

Snelle levering, geheel volgens afspraak, en dit tegen een scherpe prijzen.

Goed op de hoogte gehouden via mail over de bestelling.

Snel geleverd tegen goede prijs

Goede website

Keurig op tijd

Netjes door de brievenbus

Goede communicatie, snelle service, scherpe prijs

Goede communicatie, snelle service, scherpe prijs

Kwaliteit voor een zeer goede prijs

Kwaliteit, priis en levertijd uitstekend. Een bekende winkelketen had een zeer interessante 1+1 gratis actie, maar een kort marktonderzoek bracht me bij Kiesrijk. Daar werd het product veel voordeliger aangeboden. Ook een ander product was voordeliger dan bij winkels waar ik het tot op heden kocht.

geweldig

Snelle levering en goed verpakt

Makkelijk besteld, snel in huis

Nu al twee keer besteld, goede prijs, makkelijke website en snel in huis. Een aanrader!

Alles zoals beloofd

Goede producten,netjes en op tijd geleverd !

Makkelijk en snel

Fijn bezorgd in een brievenbuspakket en vlotte levering. Hopelijk volgen er ook leuke aanbiedingen

Top product en snelle levering

Top product en snelle levering.

Ik had al ervaring met deze tandenborstel; ik was er zeer tevreden mee.

Ik heb liever deze tandenborstel dan een elektrische, die mijn tandvlees ruïneert.

I found what I needed and was delivered on time

van bestelling tot bezorgen goed geregeld

van bestelling tot bezorgen goed geregeld

website is goed, bezorging kan stuk beter

Voor het eerst bij Kiesrijk besteld. Prima site, gunstige prijs voor product. Ik verwachtte op de hoogte te worden gehouden over de bezorging, maar kreeg alleen bericht dat de bestelling was bezorgd bij PostNL (via picquer), daarna geen mails meer (behalve nieuwsbrief). Na 5 dagen lag de envelop met daarin zelfs een van de zakjes met tandenragers geopend in de bus...

Verliep allemaal goed

Bestelling verliep naar wens.

Volgens afspraak snel geleverd.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen