Product was op tijd geleverd

Via het bestel systeem was mijn bestelling makkelijk gedaan en de levering was volgens de verwachting.

zeer snelle afhandeling van mijn bestellinh

Snelle levering en geen verzendkosten

Snelle levering en geen verzendkosten

Netjes in gepakt en op tijd

Alles was prima! Dank je wel!

Nette en vlotte afhandeling

Perfect, goede en snelle service!

Perfect, goede, snelle en betrouwbare service! Dik tevreden! Ik bestel hier zeker weer!

Zeer snelle levering goede website en de prijs zeer scherp!!

Goedkoop en makkelijk te bestellen

Prijs kwaliteit uitstekend.

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Prima webshop

Redelijke prijzen, snelle service

Snel en goed

Enige winkel in NL die Curaprox verkoopt

Ik kwam bij Kiesrijk uit, omdat ik geen andere (web)winkel in Nederland kon vinden die Curaprox borsteltjes verkoopt. En als je die eenmaal hebt gebruikt wil je geen andere borsteltjes meer. Enige kleine minpuntje is dat de verzending via PostNL gaat, en die laten nogal eens steken vallen. Ook deze keer duurde het bijna een week voordat het pakketje bezorgd werd.

Goede service en snelle bezorging.

De bestelling was makkelijk, ik moest alleen even zoeken hoe ik moest betalen. Het product was snel en keurig bezorgd en de inhoud was naar wens. Alleen jammer dat jullie zoveel kosten rekenen voor de levering en bezorging.

Snel en juiste product

Goed aangekomen

Volg x weer bestelling plaatsen

Correcte levering

Correcte en snelle levering. Ik heb in bulk besteld om extra verzendingskosten te vermijden.

2x niet geleverd

Ik heb nu 2x bij jullie besteld en allebei de keren word aangegeven dat PostNL geleverd heeft maar tot nu toe niets!!

Goede ervaring met Kiesrijk

Bestellen en bezorging prima in orde

Snelle levering mooie prijs

Niet compleet.

Helaas is de bestelling niet geheel geleverd

Goede, heldere service

Na het via de website bestellen van de gewenste ragers werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Alleen de externe partij (PostNL) werkte niet echt mee. De bestelling werd drie dagen later dan aangekondigd bezorgd.

Prima, niks op aan te merken

Voldoet helemaal aan verwachtingen.

Een zeer vlotte afhandeling. Ruime keus. Keurige brievenbusverpakking en snelle levering.

Bezorging treurig

Pakje ( envelop) was beschadigd en lag voor de deur. Niet bij buren afgeleverd oid. Had dus door iedereen kunnen worden meegenomen.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen