Levertijd

Wacht al langer dan 5 werkdagen op een bestelling wat al op voorraad was.

Producten zijn goed en service ook

Na mijn bestelling kreeg ik een email dat het wat langer kan duren in deze drukke kerstmaand. Het duurde inderdaad een stuk langer dan gedacht en ik schreef een email hierover. Daarop kreeg ik uitgebreid antwoord met relevante tips, het is uitendelijk goed aangekomen

Webshop zonder telefoonnummer

Deze webshop voldoet niet aan de eisen die het keurmerk dat ze voeren stelt. Ze hebben geen telefoonnummer. Ik maakte een fout in de bestelling en wilde dit direct laten herstellen maar dat kon dus niet. Ze reageerden pas later op mijn mails en chat en toen was de foute bestellingbal verzonden. Dit was te voorkomen geweest als ze gebeld konden worden. De domme reactie op de mail was ook kenmerkend.

Prima, vlot en accuraat.

Ruime keuze,snelle levering

Super tevreden over de snelle levering en top producten

Goede producten geleverd

Artikelen voldeden aan mijn verwachting.

Erg positief

Goedkoop en snel geleverd

Prima en snelle service

Ze hadden daar het juiste product die ik moest kopen van mijn tandarts, ook nog mooie prijzen en ruime keuzes. Snelle bezorging kortom top

GEWELDIG

Super snelle levering. Netjes verpakt. Goede producten

Uitstekende service, hoogwaardige producten en duidelijke communicatie

Uitstekende service, hoogwaardige producten, duidelijke communicatie, scherpe prijzen en de laagste verzendkosten onder websites die producten voor dagelijkse mondverzorging aanbieden. Alle benodigde details werden verstrekt, inclusief updates over de verpakking en levering. Ik waardeerde vooral dat de website uitgebreide informatie biedt over de producten, het bezorgproces en andere essentiële zaken.

goed verzorgd, goede prijs

Bij mijn bestelling aangegeven dat ik kwam ophalen in Dongen. Kreeg netje een mail dat de bestelling klaar stond, waarna ik de bestelling opgehaald heb. Hoewel het adres mij bekend was, was het toch even moeilijk om de goede poort te vinden. Een bord(je) bij de ingang van de poort zou veel duidelijker zijn.

bestelling was snel en makkelijk en tegen goede rpijs. kwaliteit van de ragers zijn super, Enige kleine minpuntje is de logistiek, Duurde langer als verwacht en communicatie was niet optimaal (product werd 2 uur later geleverd als aangegeven zonder enig bericht).

prima, geen gedoe gewoon goed

bestelling was er snel, gewoon in orde. Gelukkig brievenbuspost in plaats van hoge verzendkosten met nodeloze grote dozen.

Goede kwaliteit, prijs en snelle verzending

Prima produkten voor een goede prijs en snelle verzending.

Voor herhaling vatbaar

Deze leverancier heeft een duidelijke website wat makkelijk zoekt en levert snel.

Post nl was erg traag

Moet beter kunnen

Snelle afhandeling

Alles oké

Producten zijn goed

Het bestelde was goed, kreeg wat ik besteld had. Maar mits jullie een andere bezorger nemen, anders bestel ik het elders. PostNL is niet betrouwbaar, traag. Kersttijd is geen excuus. Al ruim 2000 jaar is er kerst volgend jaar weer. Mss op tijd maatregelen treffen ipv excuses.

goede klantenservice

Mijn. bestelling was niet aangekomen. Klantenservice reageerde gelijk en alles is goed afgehandeld.

Snelle bezorging

Good

Good

Makkelijk bestellen en waar voor je geld

Mooi op tijd

Netjes geregeld

Super zowel prijs als levering

Eenvoudig en snel bestellen, uitstekende prijs en super levering.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen