Goed bedrijf

Snelle en correcte levering. Opvallend: levering was in een eerder gebruikte doos. Prima initiatief: zo wordt de kartonberg weer iets kleiner

Top producten

Snelle bezorging. Alles zoals beschreven. Een goede prijs. Ik kom zeker terug.

Snelle levering concurrerende prijs

Herenpantalon Meyer gekocht, zit als gegoten!

Alles naar wens.

Snelle verzending, geheel volgens bestelling.

Snelle levering. Bestellwas eenvoudig.

Snel bezorgd

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Prima in orde.

Snelle en veilige levering

Makkelijk om bestelling te doen

Prima webshop

Niet een overvloed aan mail na bestelling. Geen overbodige verpakking en goede prijs. Snelle levering en toegankelijke website

accuraat

snelle en correcte levering

Vlot en correct bezorgd

Ragers besteld en daags erna zoals beloofd al binnen.

goede service, snelle afhandeling

snelle afhandeling van een goed product

Ga zo door

Geen klantgericht bedrijf! Laten je lang wachten als de bestelling niet geleverd is.

De bestelling was na één week niet geleverd. Kiesrijk vond dat wij nog moesten wachten. Dat wilde wij niet. Om verder geholpen te worden moesten wij een formulier invullen. Daarna konden wij pas geholpen worden. Dit is niet klantgericht. Wij zullen niets meer bestellen bij Kiesrijk.

Geleverd op tijd

perfect

Lles klopte, inhoud, materialen, verpakking en tijdstip van bezorging.

Keurig en correct

De producten zijn gewoon prima. Het is alleen de leveringstijd die lang duurde.

Lang wachten maar top!

Heb Vitis tandpasta en mondwater besteld en er twee weken op moeten wachten. Ondanks wachten de moeite waard qua prijs.

Ik heb nog steeds niets ontvangen!!

Ik heb 4 tubes besteld op 25 mei… ik wacht nog steeds op mijn bezorging!!! Ligt niet bij de buren en we waren gewoon die hele week thuis!

Zeer snelle levering

Very bad experience

After a few emails I am still waiting to get a proper response. Very amateurism. I just notice you have very bad reviews the last orders recently this year and no customer care at all. I waiting to have a proper answer today and my order will arrive soon, otherwise I will be forced to contact the Netherlands authority for consumer rights.

Snelle en goede levering.

Duidelijke website, met nette prijzen. Bestelling plaatsen eenvoudig. Goed verpakt en snel geleverd.

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs voor Interprox ragers en snel bezorgd.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen