In Geleen gewinkeld en heel veel gekocht!

Goed personeel, geven hun eerlijke mening en geven goede tips! Super!

Besteld en 2 dagen later in huis!

Gewoon prima!!!

Slechte ervaring, email niet aangepast, pakket is nooitbezorgd

Ervaring is echt slecht, blouse was niet te koop in de winkel in Varsseveld. Daarom via de website Het email adres was verkeerd ingevuld door personeelsleden waardoor het pakket nooit is bezorgd en daardoor ook geen email heb ontvangen. Ik ben nog persoonlijk naar de winkel gegaan en alsnog de situatie uitgelegd, Ze zouden de email aanpassen en een creditnota sturen, waar ik dan mijn rekeningnummer kon vermelden. Dit is ook niet gebeurd. De medewerker v/d kassa heeft alles gecontroleerd en het klopte. Een medewerker v/d website vertelde dat dit niet de werkwijze was, alleen via WhatsApp mijn bankrekening in moest vullen. Dit kan en mag inverband fraude gevoeligheid nooit, omdat mijn persoonlijke gegevens ook bij de verkeerde mensen terecht kan komen, denk ook aan AVG. Conclusie geen blouse ontvangen, maar wel betaald. Bij Berden kunnen ze niet in oplossingen denken, de klant is hierdoor gedupeerd. Koop nooit meer via de website...

Zeer vriendelijke verkoopster in Sittard…Jammer dat ik mijn 15€ korting niet heb kunnen inwisselen

Dame in sittard altijd zeer vriendelijk ( iets ouder bruin haar met bril) Aan de kassa helaas iets minder en ik moest maar naar klantendienst bellen voor 15€ bon daar die niet had gepakt op t einde van bestelling over de 300€. Er stond er gaat iets fout deze is precies al in gebruik. Hij verliep op 31-3. Dan koop ik in de winkel weer voor 120€ en krijg ik gewoon antwoord bel maar naar klantenservice. Jammer… Vriendelijke groetjes Jo

goede service en mooie collecties

mijn man en ik zij al een aantal jaren klant en slagen altijd goed. medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. aanrader!

Super fijne winkel ervaring

Ik kom altijd graag naar Berden mode in Blerick, personeel is vriendelijk en behulpzaam en de service is ook top geregeld. Ik raad het iedereen aan om te komen shoppen !

Fijne website!

Fijne webshop, goede prijs kwaliteit !

Superrrr

Super snelle levering en keurig netjes verpakt. Helemaal blij met deze levering!

Top geregeld!

Mooie overzichtelijke site. Bestellen gaat prima. Goede en snelle, betrouwbare service. Levering niets mis mee.

Snelle bezorging, mooie kleding

Duidelijke website

Uitstrkend

Fijne webshop

Besteld en binnen een paar dagen geleverd

Snel geleverd, mooi verpakt als kadootje voor jezelf. Leuke en mooi collectie.

Hele fijne winkel met groot assortiment voor elke prijsklasse

Goede kwaliteit en keuze,maakt berben fashion fascinerend

Geweldige winkel

Slaag ik altijd

Berden levert hun producten netjes aan derden

Mijn pakket was mooi en in goed staat geleverd. Complimenten!

Ik ben goed geholpen en geadviseerd!

Mooi kledingaanbod en fantastische service!

Mooi merkenaanbod, fijne website en een uitstekende service.

Sfeerbeleving: gezellig, warm, van top tot teen gekleed! Top

Berden staat voor onze familie voor een gezellig dagje shoppen! Vriendelijk personeel, behulpzaam en verstand van zaken! Verder leuke shops in de winkel, een geurtje bij Ici paris, een stukje sweetness bij Visser en op het laatst een lekkere cappucino met een heerlijk stukje vla, bij Ambiance! Er is nog veel meer, schoenen, tassen, koffers, huishoudelijk, Dominicanen boekhandel! Duss "no dull moment" bij Berden

Geweldige service

Voor mijn verhuizing, kwam ik vaak in de winkel in Uden. Nu via de webshop en prima ervaringen. Snelle verzending en verzorgd ingepakt.

Ze laten me lekker even mijn gang gaan dat is fijn omdat ik nooit weet wat ik wil dan kan ik even zelf zoeken ,en na het passen ruim ik zelf vaak ook op , dat doen ze graag voor je maar is niet zo nodig

Snelle verzending veel keus!

Vele maten en soorten op voorraad,service en verzending zijn top evenals hoe het ingepakt is,echt een kadotje :)

Snelle levering, supermooi vest!!

Mooie overzichtelijke website, leuke merken en supersnelle levering!! Aanrader!!

Mooi product

Ik heb een bomberjack van demin besteld. Ik vind het erg mooi. Iets heel anders dan anders. Het is ook snel geleverd. Ik ben er blij mee!

Promenade 12

6411JK Heerlen