Broek besteld

Broek besteld; deze was kapot aan de onderkant . Vreemd dat dit niet opgevallen is toen deze ingepakt is geworden . Want het pakketje was zeer zorgvuldig en netjes ingepakt. Jammer

Prima kort maar krachtig

Besteld andere dag bezorgd. Keurig verpakt.

Super winkel

Al mijn hele leven bij berden gekocht Service en bediening uitstekend ook de kwaliteit

Veel keuze voor iedereen in één winkel.

Ben dit jaar twee keer bij Berden geweest nadat ik er jaren niet kwam en ben blij verrast met de ruime winkel met heel veel keuze. Voor elk wat wils en een hele goede afhandeling door het personeel.

Veel keuze en supersnelle levering

Eris veel keuze op de site, overzichtelijk en levering de volgende dag

Na verkeerde zending telefonisch contact gehad en dat gaf direct ‘n safe gevoel , er werd, exuus aangeboden en rustig geluisterd en binnen drie dagen kwam het juiste bestelde artikel bij me thuis!

Leuke merken

Fijne kleren, goede kwaliteit, snel bezorgd.

Bij Berden-Fashion is geweldig

Je bestelling wordt snel geleverd en keurig verzorgd verpakt iets niet goed retour bedrag aankoop staat weer snel op je rekening bijgeschreven. Gewoon een top bedrijf.

Geleverde item was top

Website had een goede omschrijving weergegeven. Bestelling kon vlot worden afgerond met nog een pluspunt, achteraf betalen.

Snelle bezorging en met zorg ingepakt.

Mijn bestelling was snel en netjes bezorgd. Het artikel voldeed ook perfect aan de beschrijving....heel blij mee.

Tevreden klant

Ruime keus op de website. Makkelijk te bestellen. Mogelijkheid om te betalen met Riverty. Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd. Allemaal top!

Super ervaring!

Goede website & super mooie kleding!

Eerste ervaring goed bevallen

Artikel besteld, mooie kwaliteit, is in een redelijke tijd geleverd, goede communicatie over de mail, artikel was netjes verpakt

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer ruim assortiment

Grote keuze in kleding, zowel voor dames als heren. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en zeker niet opdringerig.

Gewoon top

Zowel online als in de zaak , fijn personeel

Geleverd net binnen gestelde tijd

Schijnbaar omdat de bestelling toch niet op voorraad was is deze extern besteld daarom net binnen de gestelde tijd van 1 tot 5 dagen geleverd. Het is jammer dat lengtemaat 30 niet in de winkel te krijgen is.

Goede service, duidelijke communicatie

Ik heb twee dezelfde broeken besteld in 2 maten. Ik wist dus dat ik een broek zou retourneren. Dat retourneren is niet gratis en in eerste instantie vond ik dat vervelend maar het helpt ook wel om goed na te denken wat je gaat doen. Je bestelt niet maar gauw even en kijkt dan wel wat je doet. Houden of retourneren. Dus al met al goed om te moeten betalen voor het retourneren De levering ging prima, verpakt in n “kleine” doos. Goed voor het milieu. Minder karton en meer pakjes in de bus. Goede communicatie.

Blij mee

Heel blij met mijn aankoop. Netjes verpakt en op tijd verzonden! Hier ga ik zeker vaker iets bestellen!

Shoppen is een feestje bij Berden

Het websitebezoek en ook fysiek winkelen is bij Berden altijd een feestje. Website goede links en duidelijk. En in de winkel zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Dat maakt shoppen bij Berden tot een feestje.

Berden zorgt voor mooie collecties en top service

Ik bezoek Berden al jaren vanwege de fijne winkelbeleving. Dit altijd naar tevredenheid. Ook als er een keer iets niet helemaal goed gaat, zorgt het personeel voor een passende oplossing.

Perfekt

Bestelling vlot en goed.

Snelle levering , netjes verpakt .

Mijn ervaring is , een snelle levering , netjes verpakt . Bedankt :-)

Fantastic alway good quality

I am oversize and I could say that they have the best cloths I have ever bough anywhere. Best Fit Best Quality Best service as well Best design as well

Top services

Snelle levering , netjes ingepakt