Prachtige uitgebreide winkel !

Bij Berden Fashion Heerlen moet je kunnen slagen op mode gebied . Vergeet niet de schoenenafdeling te bekijken Het kan niet anders dan dat je met wat moois thuiskomt

Duidelijke, mooie webshop met vele merken en maten, uit zoveel moois is het lastig uit te zoeken, dan komt het pakje, goed verpakt met prachtige kleding, past het niet, retourlabel zit er keurig bij, geweldig toch?

Prachtige winkel met oprechte persoonlijke aandacht

De medewerksters weten precies wat er in de winkel hangt en maken leuke combinaties. Er wordt niets opgedrongen.

Mooiste zaak van Heerlen

Ik kom al jaren bij Berden, voel mij er thuis vanwege de uitstraling, het assortiment, de lunchroom , overal een hele fijne sfeer ook mede door het personeel.

Vest besteld, snel geleverd, keurige verpakking.

Geweldig!

Goede service & snel geleverd

Snel &betrouwbaar

Een snelle levering, ook retour is snel en goed afgehandeld

Super online ervaring! Alles netjes verpakt, retourzendingen perfect geregeld.

Zeer tevreden met eerdere aankopen.

goede kwaliteit

Ik shop graag bij Berden. Er is een zeer ruime keuze en veel artikelen voor een betaalbare prijs. Ik ben heel blij dat er een Berden winkel bij mij in de buurt is.

Berden is prettig

Slaag meestal bij Berden.

Veel winkel plezier , onder een dak

Mooie winkel, ruime keus , Vriendelijk personeel !!

Bestelling werd snel en netjes geleverd

Mooie collectie en fantastische service!

Een mooie jeans was niet voorradig. Na een melding van Berden dat de jeans er weer was direct besteld en dezelfde dag nog verzonden door Berden zodat ik de volgende dag de jeans al in huis had. Echt een fantastische service!

Prima webshop

Moest best wel lang wachten voordat het pakketje kwam

Supersnel ontvangen

Ik heb mijn jeans keurig verpakt en supersnel ontvangen. Ik ben blij met mijn aankoop.

Snelle levering Product goed verzorgd aangekomen

Winkelen doe je in winkels maar soms "gemak dient de mens"

Mijn maat was niet meer in de winkel voorradig, via de website bestelling gedaan en keurig thuisbezorgd.

Altijd een mooie colectie

Zeer grote keuze kwa merken , top service in de winkel , klantvriendelijk en zowel online ook top met een snelle levering . De winkel altijd netjes en meestal ga ik Roermond maat Susteren enorme keuze . Doe zo voort maar ik ben super tevreden dat ik bij jullie altijd mijn keuze vindt

Veel keus en goede service

Kennis gemaakt via chat en erg goed geholpen. Daarna bestelling geplaatst, keurige vlotte afhandeling. Netjes verpakt. Top!!

En blij met de aankoop

Snelle levering en mooi en goed verpakt

Berden staat garant voor mooie kleding van mooie merken

Perfect!!

Bestelling: Goede service Goede kwaliteit Snelle service Chapeau!

Snelle levering, mooie merken en zeer goede service

Al vaker bij Berden online besteld en in de winkel gekocht. Wat een fijne webshop en winkel! Dit keer twee broeken besteld, waarvan 1 te groot was en daarom helaas retour. Maar ook dit verliep weer erg soepel.

mooie broek

Voor de vollere en lange vrouw een mooie broek, die ook nog eens snel geleverd is.

Fijne service en behulpzaam personeel

Laatst waren we m'n moeder gaan winkelen voor enkele truien. De truien die ik had gezien via webshop waren niet i winkel Roermond verkrijgbaar. De verkoopmedewerkster heeft de truien via hun computer opgezocht en thuis laten bezorgen, De verkoopmedewerkster heeft ons verder nog goed geholpen in de winkel met andere truien en laten zien op welke wijze ze sjaal om kon doen. Hier maakte ze alle tijd voor, ook bij kassa met het omzetten van adreswijziging en Klantgegevens. Berden heeft een heel breed assortiment mbt merken.

Promenade 12

6411JK Heerlen