Heel net bedrijf snelle service

Super snel geleverd hele mooie trui

Goed en kundig advies

Altijd goed geholpen en de medewerksters denken met je mee. Ook hele goede (vermaak) service. Al met al prettig om fysiek te shoppen.

Na het bestellen kwam mijn pakket al snel aan Een mooi vest van Netwalk

Vriendelijk personeel in een winkel met enorm veel merken van topkwaliteit!

Ik houd ervan om eerst rustig rond te snuffelen en als het nodig is, hulp kan vragen. En dat is hier bij Berden heel vanzelfsprekend. Top!!

goed advies

Serieuze en gezellige verkoopsters Kom graag bij Berden Fashion

Mooi op tijd verstuurd en ze houden je op de hoogte.

Super professionele ervaring van de webshop tot de levering!

Zeer duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webshop en dito betaling. Daarna een nog professionelere ontvangst gehad van het pakket met een in papier ingepakte trui, retourformulier en label. Zeer prettige ervaring met Berden Fashion!

Helaas wacht ik al meer dan 1 week op mijn bestelling die ik in de winkel af zal halen.

Zaterdag 19 oktober een bestelling geplaatst, en gekozen voor afhalen in de winkel. Zaterdag 26 oktober een appje gestuurd, vriendelijk antwoord, dat de lange levertijd komt doordat het interne vrachtvervoer dit verzorgt. Helaas, maar volgende keer zal ik kiezen voor bezorging met de post. Dus mijn lage score en aanbeveling betreft deze bestelling, verder kan ik er niet echt over oordelen.

Aanrader!

Duidelijke website en product (rok) zoals omschreven. Snelle levering.

Gewoon zoals het hoort, gebruiksvriendelijk, eenvoudig en duidelijk

Gewoon zoals het hoort te zijn, eenvoudig en duidelijk.

Snelle en Correcte levering

Prachtige sjaal van summum. Netjes verpakt en geleverd.

Snel en goed

Mijn bestelling gedaan, andere dag was hij bezorgd. Netjes en top geregeld .

Goed en snelle levering!

Berden heeft mooie merken ! En een snelle levering daarvan!

VIP Brunch

Vandaag op uitnodiging van Berden bij de VIP brunch geweest. Werkelijk voortreffelijk geregeld, met een modeshow erbij. Gewoonweg Berden ten voeten uit, altijd een ongedwongen sfeer, vriendelijk, behulpzaam en zeker niet opdringerig. Dit is een modewinkel optima forma, TOP

Keurig!

2 jassen besteld en een retour gezonden, mijn geld binnen een paar dagen terug op rekening. Netjes!!!!

Mooie kwaliteit, levering kan iets vlotter

mooi vest besteld, in het echt ook zo mooi als op de foto. Goede kwaliteit. Levering had iets sneller gemogen.

Altijd goed

Fijne kwaliteit spullen en personeel altijd behulpzaam. Ik kom jaren bij Berden en blijf dit doen, ga zo door

Helemaal prima!

Besteld, snel bezorgd, netjes verpakt, past perfect en meteen betaald! Niets mis mee!

Altijd fijn om te winkelen, zowel online als in de winkel. Mooie merken, van alles wat.

Prettig

Groot assortiment

Iedereen in ons gezin vindt Berden top Van opa tot kleindochter dit is geen mop Van parfum tot een nieuwe broek Zeker is dit precies wat je zoekt De feestdagen staan voor de deur Dan zijn we bij Berden in een goed humeur

Als ik niet naar Berden kan, komt Berden wel naar mij.

Als ik niet naar Berden kan, komt Berden wel naar mij.

Snel in huis, goed verpakt

Correct mooi verzorgd

Grandioos