Blij met mijn aankoop en heel blij dat jullie een maatje meer verkopen.

Prima hoor, geen obstakels.

Makkelijk en snel. Fijne ervaring met shoppen bij Berden fashion.

het is een mee gaand bedrijf

Je wordt er prima geholpen en ze helpen ook wat zoeken wat de klant wil hebben . Top : winkel zeer aanbevolen .

Fijn om een winkel te hebben vlakbij huis en met mooie kleding en ruime keuze

De winkel bezocht om een leuke blazer te kopen. Fijn geholpen door een medewerkster die goede adviezen gaf en meekeek bij het kiezen van de juiste maat.

Mijn favoritekleding winkel

Super kwaliteit en Service

Geweldige broek

Mijn ervaring omschrijf ik als een top bestelling, had laast een broek besteld en hij zit precies op lengte .normaal heb ik daar best wel veel problemen mee om de juiste lengte te hebben.

Topservice

Kundig, behulpzaam en klantvriendelijk personeel! Met een groot skala aan merken in de winkel maakt het winkelen dan ook voor iedereen toegankelijk.

Gemakkelijk shoppen

Bestelling verloopt soepel, snelle levering

Alles is goed verlopen

Wat ik heb gemist is een melding wanneer ik het bestelde kon verwachten. Ik heb vrijdag besteld en kreeg dinsdag het bericht dat het in de winkel lag. Ik had graag bij het bestellen gehoord dat het x aantal dagen zou duren voordat ik het af kon halen, verder was alles prima in orde

Snelle en correcte service

Omdat een artikel niet op voorraad was in de winkel in uden dit online besteld, levering was snel.

Je wordt met alles goed geïnformeerd. Ook bij de klantenservice.

Fijne site! Snel in huis, hier ga ik vaker bestellen!

In een woord TOP

Snelle levering, gewenste artikel en fijn dat je achteraf kan betalen wat ik uiteraard direkt doe na passen en besluit tot aankoop. Berden, mijn favoriete webshop en winkel!

Grote collectie met mooie merken en snelle verzending

Je voelt je welkom bij Berden!

Heel vriendelijk personeel, denken mee met de klant en halen alles uit de 'kast' (lees:uit de winkel) om met een prachtig gestylede outfit de winkel te verlaten.

Een fijne hulp bij het zoeken naar de beste jas voor mij

Ben Klein iets gezet en heb nu dankzij de hulp van een aardige winkelbediende een fijne jas die presies bij me past

Prachtige collectie,super klantvriendelijk

Goed geslaagd! Prachtige collectie! En snelle vriendelijke service . Net het beetje extra , waar je blij van wordt!

Een mooie en overzichtelijke webshop!

Ik shop regelmatig bij Berden-Fashion.nl. Altijd erg tevreden!

Mooie winkel!

Mooie winkel, groot assortiment! Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Perfect. Mooie spullen, snelle levering

Super mooie PME jas. Overzichtelijke website, snelle levering.

Top ervaring

Heel fijn online kunnen bestellen. ik had een vraag en werd gelijk heel fijn geholpen via de chat. bestelling binnen en zag er prima uit. 1 nadeel vond ik dat ik bijna een week heb moeten wachten totdat de bestelling binnen was. dat zou best sneller kunnen denk ik.

Veel keus

Er is veel keus ook in een maatje meer,snelle, en keurige levering!!

Heerlijk winkelen

Fijne ruime winkel Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Prachtige merken en genoeg ruimte om te passen

goed!

Niets aan toe te voegen!

Prima webshop en veel keuze

Bestelling werd vlot bezorgd en was heel netjes ingepakt.Ben er blij mee.

Promenade 12

6411JK Heerlen