goed!

Niets aan toe te voegen!

Prima webshop en veel keuze

Bestelling werd vlot bezorgd en was heel netjes ingepakt.Ben er blij mee.

Snelle lesnelle levering, keurig verpakt en altijd mooie kleding.

Snelle levering, keurig verpakt en altijd mooie kleding.

Mooie kwaliteitskleding

De kleding is van goede kwaliteit en meestal hetgeen wat je verwacht na online shoppen. Er mag alleen wat meer inspiratie op de site getoond worden en de bezorging kan sneller ( nu vaak 4 werkdagen).

Gemak.

Besteld, meteen binnen, wat wil je nog meer.

Goede service op de herenafdeling

Leuke actie.....tweede broek 50%.

Voor herhaling vatbaar

Deze webshop heeft heel veel keuze, de bestelling werd snel opgestuurd, top!!

Stoer vestje snel ontvangen

Heel blij met zijn nieuwe vestje van Daily Seven. Snel geleverd. Wederom bedankt voor het shoppen Berden!

Mooie site en kleding

Snelle levering. En een hele mooie trui

Trage levering

Klantenservice is goed bereikbaar en klantvriendelijk en bestelde produkten zijn naar tevredenheid. Het is alleen jammer dat het een week duurt voordat de bestelling in huis is.

Snelle levering na een online bestelling. Product keurig verpakt geleverd

Helaas was het door mij bestelde product te groot en een kleinere maat was er niet. Ik heb het product naar de winkel in Roermond teruggebracht en werd daar zeer vriendelijk, begripvol en deskundig geholpen. De winkelmedewerkster gaf aan wanneer ik mijn geld retour kon verwachten en dat klopte helemaal. Ik ben blij met de service die ik heb ervaren.

Mooi vest!

Lekker materiaal en redelijke prijs. Goed te combineren.

Helemaal top!

Bij de klantenservice ben ik heel fijn geholpen. Artikel bleek na bestelling steeds uitverkocht bij andere webshops. Hier zou er nog 1 op voorraad zijn, dus meteen gebeld en mevrouw is persoonlijk direct gaan kijken of het ze het ook echt hadden liggen. Snel terug gebeld en snelle verzending, erg blij mee!

Snelle verzending, leuke kleding en fijne service!

Een fijne winkel met veel keus voor mannen en vrouwen

Een gezellige grote winkel. Vriendelijk personeel

Altijd een positieve ervaring

Shoppen bij Berden, online of in de winkel is altijd plezierig. Er werken daar mensen die het vak daadwerkelijk kennen en ook daadwerkelijk service verlenen. Dat maakt het fijn om daar te komen.

Super winkel

Fijne winkel, goede service en heel veel merken. Lekker shoppen!

Stijlvolle kleding voor ieder budget, geweldige service

Ik ben al jaren klant van Berden. Ze hebben een uitgebreide selectie aan kleding en accessoires voor jong en oud. Vergelijkbaar met de Bijenkorf. Bovendien is de service: top!

Super geholpen en erg mooie kleding!

Wij zijn super fijn geholpen bij Berden en ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop! Zeker aan te bevelen!

Niet helemaal zoals verwacht

Ik ben een vaste klant bij Berden kom al jaren met veel plezier bij jullie shoppen. Door tijdgebrek had ik met de broeken 10-daagse een keer online besteld. Maar helaas gaat dat niet helemaal goed. Mijn eerste bestelling werd in 2 deelpakketten geleverd en daar zat heel veel tijd tussen. Ondertussen had ik nog 2 broeken besteld en ik zit nog steeds op de 2e broek te wachten. Dus nee, online bestellen zal ik toch niet snel meer doen. Ik had ook al een keer een bericht gestuurd omdat ik maar niets hoorde en het antwoord was vind ik zeer kort, de broek komt eraan. Geen verklaring of mail vanuit jullie dat er vertraging is of wat voor reden dan ook. Dan zou ik er meer begrip voor hebben denk ik. Volgende keer toch maar gewoon weer naar de winkel.

Erg blij met mijn aankoop, had wat twijfels met de maat maar fijn geholpen.

Prima!!!

Grote keuze aan mooie kleding en de bestelling is altijd met zorg verpakt en verzonden.

Fijn winkelen veel keuze Goede merken

Gezellig uitje

Vaak bezoek ik met mijn moeder Berden Heerlen. Daar zijn we wel wat uurtjes zoet, van de begane grond, Omoda naar soms discussie. Eerst boven naar Grandissimo of naar de kelder verder voor mij en de kinderen? Vaak eindigen we voor haar en mag ik rustig aan de tafel, gezellig een kopje cappuccino drinken. Opvallend is dat de medewerkers bij Grandissimo het meest vriendelijk en gastvrij zijnen hebben ook oprechte interesse in wie je bent en wat je doet.

Netjes

Snel geleverd. Er was 1 lusje los en ik kan de broek gratis toesturen voor reparatie.

Promenade 12

6411JK Heerlen