Stijlvolle kleding voor ieder budget, geweldige service

Ik ben al jaren klant van Berden. Ze hebben een uitgebreide selectie aan kleding en accessoires voor jong en oud. Vergelijkbaar met de Bijenkorf. Bovendien is de service: top!

Super geholpen en erg mooie kleding!

Wij zijn super fijn geholpen bij Berden en ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop! Zeker aan te bevelen!

Niet helemaal zoals verwacht

Ik ben een vaste klant bij Berden kom al jaren met veel plezier bij jullie shoppen. Door tijdgebrek had ik met de broeken 10-daagse een keer online besteld. Maar helaas gaat dat niet helemaal goed. Mijn eerste bestelling werd in 2 deelpakketten geleverd en daar zat heel veel tijd tussen. Ondertussen had ik nog 2 broeken besteld en ik zit nog steeds op de 2e broek te wachten. Dus nee, online bestellen zal ik toch niet snel meer doen. Ik had ook al een keer een bericht gestuurd omdat ik maar niets hoorde en het antwoord was vind ik zeer kort, de broek komt eraan. Geen verklaring of mail vanuit jullie dat er vertraging is of wat voor reden dan ook. Dan zou ik er meer begrip voor hebben denk ik. Volgende keer toch maar gewoon weer naar de winkel.

Erg blij met mijn aankoop, had wat twijfels met de maat maar fijn geholpen.

Prima!!!

Grote keuze aan mooie kleding en de bestelling is altijd met zorg verpakt en verzonden.

Fijn winkelen veel keuze Goede merken

Gezellig uitje

Vaak bezoek ik met mijn moeder Berden Heerlen. Daar zijn we wel wat uurtjes zoet, van de begane grond, Omoda naar soms discussie. Eerst boven naar Grandissimo of naar de kelder verder voor mij en de kinderen? Vaak eindigen we voor haar en mag ik rustig aan de tafel, gezellig een kopje cappuccino drinken. Opvallend is dat de medewerkers bij Grandissimo het meest vriendelijk en gastvrij zijnen hebben ook oprechte interesse in wie je bent en wat je doet.

Netjes

Snel geleverd. Er was 1 lusje los en ik kan de broek gratis toesturen voor reparatie.

teerste bestelling was goed verzorgd.

Uitstekende dienst

een opmerkelijk efficiënte online service

Meteen al in de mail bij post.nl vertraging ivm drukte.

Super goed

Goede service, fijne webshop

Ik werd klantvriendelijk geholpen.

Ik werd door een medewerkster zeer goed geholpen. Ik wilde een jas ruilen, omdat de gekochte jas erg gauw kreukels kreeg. Geen probleem. Eerst werd nog geprobeerd de kreukels te herstellen door een dame die warme stoom langs de jas liet gaan. Ik was echter nog niet helemaal tevreden. Alles werd in alle rust uitgezocht en bekeken. uiteindelijk ben ik tevreden naar huis gegaan met een mooie jas.

Super Service

Prettige hulp en mooie collectie!!!

Prima.

Voldoende keus en leuke merken. Artikel wat ik wilde hebben was nergens meer op voorraad, gelukkig hier wel. Netjes verpakt. Melding dat het verzonden was en wanneer geleverd.

Snel en keurig verpakt

Mijn bestelling was snel binnen . En ook netjes verpakt ! Ga zeker weer bestellen als ik iets nodig heb .

Uitstekende service

Echt fantastische service. Super snel bezorgd. Keurig verpakt. De broek ziet er heel mooi uit. Ik ben helemaal tevreden en zal zeker vaker wat bij jullie kopen. Echt een aanrader!

Een beetje misleid

Ik dacht een complete pyjama te kopen, maar het ging enkel om een pyjama broek. De omschrijving ging over een broek, maar de foto erbij toonde ook een shirt erbij. ik vind dit een beetje misleidend.

maat is goed draag meestal S maar heb XS besteld

Super tevreden.

Ik ben heel tevreden hoe ik bij berden bij geholpen. Klantvriendelijk en genoeg keuze. Goed geslaagd.

Heel tevreden

Heel tevreden met de bestelde sweater. Zoals bij eerdere bestellingen werd het op tijd verzonden en is de kwaliteit goed.

Fantastich

Mijn bestelling heel snel geleverd en heel content !!!

Ruim assortiment en alles goed verzorgd

Diversiteit qua merken en keuzes Leuke aanbiedingen en ik vind t gewoon fijn om bij Berden te shoppe

Mooie, duidelijke webshop. Aanrader

Snelle verzending Duidelijke beschrijving Netjes verpakt Verschillende betalingsmogelijkheden

Fijne behulpzame meedenkende medewerkster

Ik ben goed geholpen met het bemachtigen van een artikel wat niet op voorraad was.

Promenade 12

6411JK Heerlen