Goede kwaliteit en snelle levvering

Heel blij met mijn jas van Yaya. Super met de korting! Berden heeft alles snel afgehandeld.

Heel prettig en snel geholpen

We hadden iets online besteld en in de winkel in heerlen laten bezorgen. Het betrof twee herenbroeken. Toen wij daar kwamen was het pakketje er nog niet. Omdat we niet in de buurt wonen is alle moeite gedaan om dezelfde broeken te passen zodat ze konden worden opgehaald door een ander. Super geholpen!

Twijfel

Stond verkeerde postcode op. Stond postcode van Vught op En ik woon in Sprang Capelle Moest 35 km rijden om het op te halen

Goede service en communicatie

Mijn pakket was snel verstuurd, de communicatie was goed en dit maakt de service ook erg goed!

Artikel keurig netjes ingepakt.

Mijn mooie sjaal binnen een paar dagen ontvangen. Hij was heel netjes ingepakt, dat zegt veel.

Snelle levering en precies zoals verwacht

Positief!

Zowel online als in de winkel overzichtelijk aanbod van mooie kleding!

Snelle levering en goede service.

Heerlijk even rondneuzen, lekker shoppen

Rustig rond kunnen kijken, veel keus, en vriendelijke verkoopmedewerkers…

Top Shoppen bij Berden online!!!

Super makkelijk, bestellen zonder te betalen dus achteraf, snelle levering, niet goed effe afgeven in de winkel en klaar dat is pas Service.

Snelle levering, keurig verpakt, prettige ervaring.

Goed verzorgd

Kleding netjes verpakt en verzonden.

Snelle en hele nette levering!

Erg blij met mijn bestelde jas! Proces verliep zeer soepel en mijn bestelling was er heel snel, top!

SUPER TEVREDEN

Snelle levering, betaling achteraf mogelijk, goede kwaliteit en netjes verpakt.

Snelle service. Zeer netjes ingepakt. Goede communicatie. Ruim assortiment. Zeker aan te raden.

Fijne snelle levering

Goed.

Ik werd in de winkel goed geholpen met het ruillen van de trui .

Klantvriendelijk

Je krijgt echt aandacht zonder opdringend te voelen het personeel is heel vriendelijk

Alles is naar wens gegaan

Als ik een vraag had ,dan werd ik fijn geholpen 0m mijn vraag te beantwoorden

Snelle levering, product zoals omschreven

De website is klantvriendelijk, de producten duidelijk omschreven en conform de afbeelding

Complete collectie en een uitstekende service.

Uitgebreide keuze in artikelen, prima webshop en een uitstekende service bij klachten.

Super goede service

Mooie kleding , goede kwaliteit

Ik zou alleen wat betere foto’s op de website willen hebben en een betere omschrijving . Dan zou ik meer bestellen

Fijn dat er ook aan grotere maten is gedacht.

Bij van Berden in Blerick is een groot aanbod voor dames en heren. Maar ook een groot aanbod voor de grotere maten en dat is erg fijn. Daarnaast ben ik ook met een aankoop via de webshop goed geholpen.

Goede acties en snel verzonden.

Snelle verzending, netjes ingepakt en leuke acties !

Promenade 12

6411JK Heerlen