Mooie merken

Wordt netjes bezorgd. Foto's kunnen beter . Paar van dichtbij zodat je stof beter ziet.

Veel keus en van goede kwaliteit

Had een een coltruitje besteld van yaya. Prachtige kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt. Fijne webshop met zeer veel keus.

Fantastische service, snelle verzending, top product.

Pantalon werd snel verzonden en arriveerde zeer netjes verpakt in een stevige doos. Heel erg blij mee.

Service gericht, altijd fijne winkelervaring

Alle keren dat we bij Berden komen, komen we daar zeer tevreden vandaan. Met man + zoons zijn we dan steeds lange tijd op de heren-afdeling te vinden. De mensen die op die afdeling werken zijn altijd behulpzaam om te helpen, een andere maat te halen, een alternatief te zoeken etc. Voor ons is het een soort "Van Tilburg alleen dan een stukje kleiner" maar juist daardoor de reden dat we altijd geslaagd weer naar buiten lopen.

Snel en netjes geleverd. Outfit zit prima!

Met name goede verkoopster! Ze nam alle tijd voor mijn 90 jarige vader. Wij komen zeker terug.

De jas is nog beter dan verwa ht

De jas is nog mooier dan verwacbt. De pasvorm is zeer goed

Perfect shop gemak

Makkelijk via de webshop met keuze qua bezorging en betaling. Wat wil je nog meer!

Snelle levering en product precies zoals afbeelding

Op tijd en perfect service

Pakket ontvangen en zeer compleet met retour label en papieren. Die had ik helaas nodig, want te kleine maat. Top service van klantenservice mbt telefonische support en snel juiste maat besteld! Dus zeer tevreden klant

Alles netjes.

uitgebreide collectie en goede hulp

zoals ik al zei ruime collectie en van de verkoopsters alle hulp!!

Goede levering netjes verpakt!!

prima service mooi product

Snel, mooi verpakt.

Zoals alles bij Berden, altijd goed!

Moeder van 85 in het nieuw gestoken!

Heb voor mijn moeder van 85 jaar een leuke combinatie besteld in jullie webshop. Het is voor haar nl te vermoeiend om naar de winkel te gaan. Daarnaast geeft ze een klein maatje en dat hangt niet altijd meer in de rekken. Leuke broek, shirt en vestje voor haar gescoord. Ze is helemaal hip! Moeder blij, ik blij! Dankjulliewel

Heel goed!

Bestelling snel geleverd, de goede artikelen. Alles netjes gemaild.

super

zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn kleding

Een duidelijje website, een goede en snelle bezorging. Top!

Snel en goed!!

Goed werkende app. Duidelijke zichtbaarheid product in de winkel aanwezig. Snel Thuis geleverd, keurig verpakt. Top!!!

TOP SERVICE

Onderdeel van gebreid pakje niet meer in gewenste maat in de winkel verkrijgbaar, waarop verkoopster deze voor mij in gewenste maat kn line voor mij bestelde en ik deze een paar dagen later keurig thuisbezorgd kreeg! Nu heb ik een compleet pakje in huis, top service!

Snel, overzichtelijk, mooie collectie

Mijn bestelling snel ontvangen. De website is overzichtelijk en artikelen zijn makkelijk te vinden. Hele mooie merken, heel divers dus voor ieder wat wils!

Uitgebreide collectie

Ruime keuze en behulpzaam personeel.

Makkelijk, snel en super snel bezorgd! Mooi ingepakt en super blij met de trui! ♥️

De service is minder geworden dan een paar jaar geleden!

Ik merk de laatste tijd dat ik geneigd ben om maar naar een andere winkel te gaan! Reden: ik mis verkoopsters die echt met je meedenken. Ik ben klein dus moeilijk om bv broeken te kopen en jassen. Ze zochten mee. Als ik nu iets vraag zijn ze niet echt geïnteresseerd ( overigens niet allemaal ) en heb meegemaakt dat ze weg liepen of mij aan een andere collega over lieten. Heel vreemd!

Promenade 12

6411JK Heerlen