Betrouwbare webwinkel!

Ik shop regelmatig bij Berden, voornamelijk voor de kinderen. Er is genoeg kleding op voorraad en levering is super snel. Een aanrader dus!

Goed assortiment op de website, snelle verzending. Kleding goed ingepakt. Erg tevreden!

Ik heb 2 broeken besteld en deze werden snel bezorgd. Erg tevreden over de items en de service.

Heel goed is het pakket aangekomen.

Ik zie dit als een mooie service van jullie winkel. Ben al heel lang klant dus dat zegt ook wel iets. Fijne winkel en vakkundige mensen die je graag en goed helpen.

Geweldige winkel

Altijd vriendelijk behulpzaam personeel dat alle tijd voor je heeft. En zoekt mee naar een mooie modebewuste kleding voor de klant. Chapeau !!

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Ontzettend veel merken dus een ruime keuze voor iedereen.

Behulpzame winkel.

Fijn geholpen bij het uitkiezen van een kostuum voor een bruiloft. Goed geadviseerd.

Snelle levering, volgende dag en mooi verpakt!

Yaya Trui zoals afgebeeld en kleur en maat helemaal goed.

mag klantvriendelijker

Ik begreep de verkoop van de "sloggi" slipjes verkeerd. Ik wou er 3 + 1 gratis aankopen en duidde aan bij het aantal 1 . Dit begreep ik als 1 pakketje met de inhoud van 4 slipjes. Ik kreeg enkel 1 slipje toegestuurd en belde daarna direct op om te vragen om een pakketje toe te voegen zodat ik maar 1 keer portkosten zou hebben. Blijkbaar was dat onmogelijk te regelen. mvg, Miet Cardon

Super servive

Broek van Vanilia zit perfect en de service is super! Snel verzonden en binnen 2 dagen thuis bezorgd.

super leuke hippe mode

Heel veel keuze in de laatste mode zodat je er altijd hip uit kunt zien!

Heel goed bevallen!

Ik wist niet hoe de voor mij nieuwe winkel er uit zou zien... en die... overtrof al mijn verwachtingen! Prachtig ingericht, niet te groot, veel keuze en vriendelijk en kundig personeel! Ik ben reuze tevreden met mijn nieuwe outfit en kan er driemaal anders uitzien door de verschillende shirts onderling te verwisselen. Ik kom zeker terug!

Goed geregeld

Super snel, super geregeld en zeer snel geleverd.

Netjes en snelle levering

Mooi verpakt. Snel geleverd. Blij mee

Keurig verpakt en snel geleverd

Heerlijk en rustig shoppen!

Om bovenstaande te verduidelijken moet ik bekennen , dat ik vroeger een enorme hekel aan kleding kopen had. Stel je maar voor nu : om met een zeer modebewuste echtgenote die ieder kleding betaste en van boven tot onder bekeek alvorens tot koop over te gaan. Daar bij gerekend nog 3 jengelende kinderen ! Grote pret. Maar de laatste jaren nu de kinderen al lang de deur uit zijn mag en ga ik er alleen op uit om de nodige kleding te kopen. Dat was jaren al bij Duthler in Varsseveld.( vanaf 1977) Maar tegenwoordig is het internet toch een enorme hulp om mijn keuze vooraf te maken .Ik weet dan welke kleur , maat en prijskaartje er aan het door mij thuis uitgezochte artikel hangt. Ik ga dan ook goed voorbereid op pad naar Berden Mode Varssseveld en ben meestal binnen een uur weer thuis in Groenlo. Zalig om zo je Kleding te kopen

Gezellig en erg mooi

Berden vind ik een heerlijke winkel om te shoppen. Alles bij de hand onder 1 dak. Je word erg goed geholpen en er zijn super veel leuke kleding te koop, af en toe teveel. Ook de verbouwing heeft een groot plus punt. Leuk van deze tijd!!!

Slecht, geen service, en betalen voor retourneren

Winkel stuurt verkeerde maat op omdat webshop niet goed werkt, ik moet retour alsnog betalen....heel slecht nooit meer

Niet goed , dan wordt alles vriendelijk geregeld in de winkel zelf of per post!

Wauw effect

Hele snelle service, duidelijke webshop.uitgebreide betaalmogelijkheden. De bestelling kwam in 2 delen. De medewerker van de klantenservice motiveerde duidelijk de reden. Ik begrijp uw verwarring maar de bestelling komt uit 2 magazijnen. Ga zo door Berden

Handige site/ overzichtelijk vele soorten merken. Voor ieder wat wils!

Goede ervaring

Na de bestelling geplaatst te hebben het product snel gekregen helemaal naar wens

Wat ik besteld was precies goed en paste perfect dank uw vriendelijk

Top !

Fijne winkel en website met verschillende merken .

Erg tevreden

Berden heeft een heel goed en gevarieerd aanbod. Goede producten. Ik heb heel goede ervaringen met de klantenservice. De aflevering is ook netjes. Kortom , het is aangenaam er iets te kopen, ik ben tevreden.

Promenade 12

6411JK Heerlen