Erg tevreden

Berden heeft een heel goed en gevarieerd aanbod. Goede producten. Ik heb heel goede ervaringen met de klantenservice. De aflevering is ook netjes. Kortom , het is aangenaam er iets te kopen, ik ben tevreden.

Prima zaak. Ruime keuze. Fijn retourbeleid, zodat je gemakkelijker iets koopt en bij retour snel geld terug. In mijn geval ideaal omdat ik voor de kleding van mijn zus met dementie zorg.

Perfect!!

Perfect, snelle verzending

Aangenaam, inspirerend mode snuiven en shoppen.

Bij Berden altijd volop keus voor iedere smaak. Diversiteit in kwaliteit/prijs. Aangename sfeer en prettige bejegening. Ik kom graag in de winkel.

Fijne winkel met mooie merken kleding en meubels

Ik kom er graag, mooie merken, behulpzaam personeel. Altijd opgeruimd en overzichtelijk. Ik verheug me iedere keer om bij jullie en op de website te shoppen. En dan de meubelzaak niet vergeten, zelfs een advies aan huis gekregen om de juiste keuze te maken. Ik zeg: tot de volgende bestelling!!

Pakketje altijd netjes verzorgd.

Kleding altijd mooi ingepakt, is een cadeautje om uit te pakken.

Hartstikke goed en zeker voor herhaling vatbaar.

Prima en snel geregeld. Keurig verpakt. Fijne en duidelijke site. Kortom, ik kom hier zeker terug,

Zeer snelle en zorgvuldige en nette levering. Van mijn bestelling. Een webshop waar ik graag weer terug ga komen

Snelle levering van een mooi product

Betrouwbaar

Aan allen die iets goeds zoeken

Nette winkel, goede kwaliteit, vriendelijk personeel

Fijne winkel met ruime keuze

Klantvriendelijk en altijd ruime keuze. Je kunt hier terecht voor al je kleren. Het personeel staat altijd voor je klaar en helpt met keuze maken.

Fijne winkel

Ruim assortiment met veel verschillende merken dus voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel die behulpzaam zijn. Ook een fijn restaurant met schone toiletten. Zo kun je er echt de tijd nemen om te shoppen.

Berden doe wat 't belooft.

Gemakkelijke webpagina. Snelle levering. Product voldoet aan afbeelding en beschrijving. Betrouwbare betaalmethode.

Mooi bedrijf

Mooie kleding, goede verzending, top ga zo door.

Super geen opmerkingen

Super snelle levering uit het grote aanbiod

Tijdige en zorgvuldige levering

Bestellen via de webshop is zeer gemakkelijk. Afleveringskosten worden niet gerekend. Hierna volgt een snelle levering. Een leuk extraatje is, dat het bestelde artikel zeer zorgvuldig is ingepakt. Het geeft het gevoel van het ontvangen van een cadeautje.

Vriendelijke hulp,grote bereidheid, mooie producten en heel vlugge levering. Heel betrouwbaar!!! Super tevreden! Dikke aanrader!!

Alles super snel

Precies wat het moest zijn, en snel geleverd ben er blij mee

De kleding werd snel geleverd en heet product was precies zoals omschreven.

Prima, snelle service!

Prima, goed aanbod, ruime keuze , ook qua maten. Snelle levering….. top!

Prettige shop ervaring met snelle levering!

Mooie producten Snel geleverd Lage/geen verzendkosten Goed verpakt

Ben blij met zo'n winkel als Berden..

Prima winkel ,kom er graag.

Snelle perfecte levering

Snelle perfecte levering

Duidelijk om te bestellen en snelle levering

Netjes verpakt en snel geleverd

Goed en snel

Promenade 12