Perfekt

Alles ging naar wens

Prima kwaliteit

Mooie website en prima kwaliteitsproducten.

Buitenproportionele retourkosten

Naast dat het lint om de taille ontbrak aan de jurk die ik besteld had vind ik het ook redelijk onbeschoft om 6,75 aan retourkosten te vragen. Ik begrijp goed dat pakketten verzenden en retourneren geld kost maar dan vind ik het niet chique om te adverteren met gratis verzending daarmee naai je je klanten gewoon een oor aan. Daarnaast in vergelijking met andere webshops zijn jullie retourkosten ook echt aan de hoge kant. Ik heb dus nu 6,75 betaald voor het passen van 1 item in de goede maat maar incompleet.

Zeer tevreden, snelle service, goede producten. Makkelijk bestellen, en snelle levering.

Veel keuze

Bij Berden kun je altijd slagen, zoveel keuze voor jong en oud. Vriendelijk personeel!

Super fijne winkel

Vroeger ging ik op bezoek bij een mevrouw in Blerick en ging met haar elke week naar Berden, zo heb ik Berden leren kennen Wat een fijne winkel. Nu ze is overleden kom ik nog wel eens in Blerick bij Berden Maar voor mij nu iets te ver , hik woon in Boxtel, is Uden. Lekker dichtbij Ik ga er soms wel eens 2 keer in een week heen Wat een fijne winkel. Mijn vriendin gaat ook graag mee Kunnen we ook lekker lunchen

Mooie collectie.

Op het gebied van mode kan ik bij Berden (winkel en online) alles vinden wat ik nodig heb. Mijn bestelling wordt mooi ingepakt en op tijd geleverd.

Gewoon Top!

Vriendelijk personeel,mooie winkel en goede service.

Super snelle levering.

De bestelde kleding is super netjes verpakt . Duidelijke omschrijving wat te doen mocht het bestelde terug gestuurd worden. Ik ben enthousiast over de service. Winkel graag online.

Erg goed

was mijn eerste keer maar was zeer verrast snelle levering en snelle afwikkeling met retourneren ik had een verkeerde keuze gemaakt

Een 10

Ik heb de zaak pas ontdekt maar alleen maar lof

Snelle levering en mooie producten

Mooie producten, ook de levering was vlot.

Ok

Ik bestelde een kostuum aangezien ik dat nergens meer kon vinden in België. De jas was te groot en om het te retourneren was er iets me niet 100% duidelijk, dus stuurde ik een berichtje om te verifiëren. Aangezien je bijna 10 euro aan retourkosten moet betalen, ben je graag zeker. Het antwoord toonde enige irritatie/gaf me het gevoel dat ik dom ben. De toon van de berichten had zeker anders gekund. Voor de rest, kan ik niets zeggen. Vlotte service, deftig verpakt, kostuum was perfect in orde. Hopelijk verloopt de terugbetaling even vlot.

De volgende dag al in huis,mijn ervaring is goed.

Geweldig!

Voor de eerste keer besteld! Echt super snel en keurig verpakt geleverd. Ik ga het echt vertellen aan derden; Ga een keer kleding bestellen bij van Berden!

Exact verlopen als je het wilt zien.

Mijn ervaring is als steeds prima. Ik heb geen enkele opmerking over de gang van zaken bij Berden. Ik ben een zeer tevreden klant. Berden is voor mij op een paar honderd kilometer afstand, maar ik kom regelmatig met de trein naar Roermond, wat ik een heel gezellige stad vind. Berden maakt daar altijd deel van uit voor mij.

Altijd alles correct

Snelle levering , altijs zorgvuldig verpakt

Top service , ook bij retourneren

Artikel snel en goed verpakt en snelle levering/bezorgd.

Voor het eerst dat ik lingerie (BH) online bestel , maat was precies goed.

Leuke kleding en snel geleverd.

Mooie kleding!

Bevalt super

Duidelijke website en goed en snel verzonden

Snel en goed Verzonden, eventuele retour instructie ook duidelijk

Absoluut een bezoek waard

Warenhuis Berden maakt voor mij een bezoek aan Heerlen de moeite waard met coffeelovers en de boekwinkel als kers op de taart.

Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd goed uitgelegd wat de procedure was van het via de web shop gekochte item dat ik retourneerde in de winkel.

Besteld en binnen 2 dagen geleverd! Mijn vrouw is heel blij met de jas!

Promenade 12

6411JK Heerlen