Ervaring is goed maar teleurstelling bij vraag

Vraag gesteld en geen antwoord ontvangen op waarom ik mijn tegoed van €12,60 online niet kon verzilveren bij de colbert. Levering van colbert was zoals altijd goed en correct.

Mijn lievelingswinkel

Vriendelijk en geduldig personeel, dat komt voor mij op nummer één. Ruime keuze, ruime paden, ruime paskamers. De kwaliteit van de kleding is super. Bij ruilen of klachten doen ze niet moeilijk . Als oudere heb je ook voldoende keus.

Prachtige webwinkel

Zeer veel keus. Snelle levering. Keurig verpakt. Helaas mijn artikel geretourneerd, en ook dat werd snel afgehandeld. Kortom een super winkel,dus niks veranderen.

Mooie winkel, mooie collectie en erg vriendelijk personeel.

Heel prettig!

Vakkundig en warm

Fine winkel. Rust en overzicht. Prachtig ingericht goede kwaliteit ook de medewerkers.

Gezellige ontvangst, toch ongedwongen rondkijken. Heerlijke verwennerij!

Meteen bij binnenkomst voel je je omarmd door aandacht en gezelligheid. Een fijn dagje voor mezelf of gezin!

Fijne webshop, mooie kleding!

goede service! En super dat de artikelen in de winkel geretourneerd kunnen worden

Koop altijd graag bij Berden , goede service, en erg goede kwaliteit

De cadeaubon werd netjes verpakt geleverd,echter aantal dagen " te laat" . Dat lag aan postbedrijf, niet aan jullie. Verder goed en duidelijk gecommuniceerd via de mail door jullie.

Mooie producten en snelle levering

De bestelde producten voldoen aan de wensen en werden snel geleverd.

Ruim, gevarieerd assortiment en uitstekende service!

Superfijne winkel en webshop. Ze hebben een zeer ruim, gevarieerd assortiment voor dames en heren. Erg goede service en zeer klantvriendelijk personeel! Echte aanrader.

Snelle levering, netjes, mooie kleding.

Vlot en correct

Vlotte levering en duidelijke communicatie

Betrouwbaar als altijd

De bestelde artikelen voldoen altijd aan de verwachting en worden netjes bezorgd.

Geweldig!

Prachtige babykleding gekocht voor ons kleinkind, we zijn er superblij mee. Snelle levering, goede service!

Fijn geholpen?, ruim aanbod

Liep laatst spontaan Berden binnen. Je wordt gelijk begroet en er werd gevraagd of ik iets speciaals zocht. Ben erg fijn geholpen en goed geslaagd. Er word je niks opgedrongen. Fijn.

Super!!!!

Snel bezorgd, goed verpakt. En artikel zoals omschreven. Erg handig dat je in de app je aankoop geschiedenis terug vind, dat maakte het makkelijker een broek te bestellen die ik al in een andere kleur had. Kon gemakkelijk het artikelnummer vergelijken en de maat, zodat ik zeker wist dat het de goede was. Altijd zeer tevreden over Berden Blerick, prachtige winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom er erg graag.

Mooie kleding. En snelle levering.

Uitstekende ervaring

Bestelling plaatsen ging eenvoudig, communicatie omtrent bezorging was helder, order was netjes ingepakt: heel fijn!

Fantastisch!

Klantvriendelijkheid en keuze is geweldig. Fijn om live bij jullie te winkelen.

Super winkel voor jong en oud klein of groot

Snel en betrouwbaar.

Fijne site om te shoppen.

Vriendelijk personeel

Behulpzaam met zoeken

Mooie en betrouwbare webshop

Ik heb al vaak besteld, het is altijd mooi en goed verpakt, kwalitatief super, kortom een cadeautje om thuis te krijgen!

Goed uitgezocht, en bij Berden gekocht!

Wat ben ik blij met mijn monari trui! Het was de laatste in mijn maat, dus net niet te laat! Ik dank jullie wel….. het ging ook nog eens heel snel! Ik kom bij jullie terug, en hopelijk heel vlug! Een tevreden klant

Promenade 12

6411JK Heerlen