Reactie van het bedrijf
Beste Mieke,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren bij het bestellen en ophalen van je jas. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven, en we begrijpen heel goed dat je hier teleurgesteld over bent.
Het is frustrerend om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, zeker wanneer je als klant juist extra moeite doet door naar de winkel te komen. Dat je ook nog eens een verkeerde bestelling hebt meegekregen, is echt niet hoe het hoort te gaan. Gelukkig heeft ons webteam het uiteindelijk goed weten op te lossen, maar dat neemt niet weg dat het hele proces veel soepeler had moeten verlopen.
We waarderen het dat je ons wijst op de situatie in de winkel, en zullen dit intern bespreken met het team ter plaatse. Klantgerichtheid en aandacht in de winkel horen vanzelfsprekend te zijn, en we nemen je feedback hierin serieus.
We vinden het jammer om te horen dat je, ondanks de ontvangen compensatie, geen gebruik wilt maken van de kortingsbon. Toch hopen we dat we in de toekomst het vertrouwen kunnen herstellen en je alsnog mogen verwelkomen voor een prettige winkelervaring — zoals het hoort.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor je eerlijke bericht.
Met vriendelijke groet,
Shannon - team Berden