Mooie kleding. En snelle levering.

Uitstekende ervaring

Bestelling plaatsen ging eenvoudig, communicatie omtrent bezorging was helder, order was netjes ingepakt: heel fijn!

Fantastisch!

Klantvriendelijkheid en keuze is geweldig. Fijn om live bij jullie te winkelen.

Super winkel voor jong en oud klein of groot

Snel en betrouwbaar.

Fijne site om te shoppen.

Vriendelijk personeel

Behulpzaam met zoeken

Mooie en betrouwbare webshop

Ik heb al vaak besteld, het is altijd mooi en goed verpakt, kwalitatief super, kortom een cadeautje om thuis te krijgen!

Goed uitgezocht, en bij Berden gekocht!

Wat ben ik blij met mijn monari trui! Het was de laatste in mijn maat, dus net niet te laat! Ik dank jullie wel….. het ging ook nog eens heel snel! Ik kom bij jullie terug, en hopelijk heel vlug! Een tevreden klant

Soepel en efficiënt!

Een tevreden klant!

Zeer goede service

De dames van Blerick mode zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook bij klachten denke ze mee en komen met een oplossing. Top

Geven goed advies

Top spijkerbroek

Fantastische spijkerbroek gekocht. Slim fit. Fits like a glove.

Apart, goed en betrouwbaar.

Als een artikel alleen voorradig is in een andere vestiging, wordt het kosteloos en zonder verplichting besteld

Goed.

Super geholpen door mevr, 74004

Verkoopster heeft me uitstekend geholpen met verkoop van een jas. Ben zeer tevreden met mijn aankoop jas van Betty Barclay.

Veel keus in webshop en snelle levering

Overzichtelijk, snelle levering en prima verpakt!

Alles soepel verlopen

Alles volgens planning

Voor mij een fijne winkel waar ik graag winkel.

Slater t-shirts besteld

Mijn bestelling werd al heel vlot geleverd en als brievenbuspakket inderdaad door de brievenbus gedaan.

Wegens omstandigheden was ik niet in de gelegenheid om mijn retour tijdig te versturen. De dame aan de telefoon was heel erg aardig en zeer klantvriendelijk! Ik kon mijn retour zonder problemen toch terug sturen. Dit was mijn eerste ervaring met Berden maar zeker niet de laatste!! Dank aardige mevrouw!

Fijne website, snelle verzending en mooi produkt!

Mooie overzichtelijke winkel voor mij en mijn man

Goede service, vriendelijk personeel en eerlijk daar hou ik wel van. Ga er graag naar toe.

Een hele fijne side

Heerlijk schoppen!

Iedere keer weer verrast van de zorg en kwaliteit

Fijn

Mijn bestelling is keurig ingepakt en op tijd verzonden, erg fijn.

Promenade 12

6411JK Heerlen