Hele mooie afdruk

Ik kreeg de print snel thuisbezorgd, De print was mooi gedrukt, hij stond mooi op de taart

Geen eetbare smaakvolle print

De print was erg mooi gelukt. Helaas was hij qua smaak niet lekker en helaas weer van de taart af moeten halen.

Wat een supersnelle levering

Er werd precies geleverd wat ik ervan verwachtte. Mijn kleindochter zal in haar nopjes zijn met deze afbeelding op haar verjaardagstaart.

Altijd perfect!

Super snelle, vriendelijke en persoonlijke service! Zeker aan te raden!

Super goed

Al verschillende keren iets besteld. Word super snel geleverd

uitstekend

Vaker bestellingen geplaatst bij Cakeprint. Maar de laatste keer kwam mijn bestelling niet aan terwijl hij volgens PostNL wel afgeleverd was. Contact gezocht met Cakeprint en zij stuurde de bestelling nogmaals op. Deze viel gelukkig wel op de deurmat. Goed geregeld!

Snel, servicegericht en goede kwaliteit

Cakeprint heeft ons uitstekend geholpen met logo's op eetpapier voor een evenement. Het was een spoedorder die door de afleverdienst niet goed opgepakt is maar dit is door cakeprint goed opgelost en zo waren de prints alsnog op tijd. De prints zagen er goed uit en we zijn heel klantvriendelijk geholpen.

Heel mooi

Een aanrader voor elk feestje!

Geweldig, meedenkend en een van de meest klant vriendelijke ervaringen voor mij.

Snel geleverd, goede prijs, goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

Het kiezen en uploaden van een afbeelding op de website gaat snel. De levering is keurig en snel. De print is van goede kwaliteit.

Super !!!!

Ik heb al vaak bij jullie besteld, altijd op tijd en goede kwaliteit. Het is een genoegen om met je samen te werken!!!

Snelle levering, verschillende mogelijkheden

Ik zou wel als tip willen meegeven. Om een maat kant neer te zetten, dit bij de zelf in te voegen foto. Dat je als klant ook kan zien hoe hoog en hoe breed je de foto maakt. Ondanks dat je ook kan kiezen in maten maar die misschien ook nog te groot zijn. Mvg Elisa

Altijd goed en snelle service

Bestel hier mijn taartprint, ze zijn altijd netjes optijd en kwalitatief hoogwaardig

Leuke versiering voor de taart

Ik had een slagroomtaart besteld, maar m'n dochter dacht een foto taart . als verrassing had ik daarom hier alsnog een vel met voetballen besteld om de taart toch extra op te leuken. Missie geslaagd

Super tevreden

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snelle service en de cakeprint zag er heel mooi en scherp uit. Aanrader!

Ik bak voor m'n kleinkinderen (6) altijd verjaardagstaart ben niet zo handig met versieren.Cakeprint is daarom een uitkomst voor mij.

Snelle levering -goede kwaliteit

Snelle en vlotte levering en de gepersonaliseerde foto die ik bestel,staat ook zo op de print die ik ontvang. 1 ding vind ik minder en dat is de hoge transportkost.

Mooie taart topper, goede kwaliteit foto en snel geleverd

Mooie taart topper, goede kwaliteit foto en snel geleverd

Voor het eerst besteld en had me bestelling de volgende dag al in huis.Ga in de toekomst vaker bestellen

fijne kwaliteit prints en snelle levering

Ik vind de prints van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Prima voor de prijs.

Mooie print

Supermooie print gekregen, zeker een aanrader

Geweldig!

Het was een supersnelle levering, zèlfs in een drukke periode. Wij hadden het voor een bepaalde datum nodig en het was er! Keurig geleverd en in een hele mooie kleur.

De print en de tekst waren heel duidelijk en allemaal mooi op maat afgesneden. Super tevreden

Dorpsstraat 10 A

5446AN Wanroij