Goede print en duidelijke toelichting.

Vlotte bestelling ,vlotte aflevering, gebruiksvriendelijke site

Zo makkelijke als dat je hier een plaatje kan uploaden, kan zien hoe het resultaat word en je dus op die manier ook nog van maat kan wisselen. Helemaal fijn ! En dan ook nog vlotte afwerking en vlot in huis. Blije ik , blije klant waarvoor de taart was

De prints zijn mooi en worden snel geleverd. De site geeft aan wanneer een print te klein is om af te drukken, mocht je het niet gezien hebben wordt je gemaild.

Zeer mooi en makkelijk in gebruik

Foto heel mooi afgedrukt en was makkelijk op de taart te leggen. Top!

Hele snelle levering en mooie prints! Dank je!

goede kwaliteit en service!

Het was weer de gewenste kwaliteit. En op tijd geleverd.

Super goed geholpen en een prachtige print

Omdat ik zelf problemen had om de juiste afbeelding te vinden, heeft Cakeprint mij daar heel goed bij geholpen. De cakeprint was heel mooi en het aanbrengen ging heel makkelijk met de duidelijke handleiding op de site. Ik ben dus super tevreden.

Mooie print met heldere kleuren

Een mooie print met heldere kleuren. De ontvanger van de taart was blij verrast. Heel geslaagd

helemaal prima!

Mooie print! Jammer dat je geen afmetingen van de afbeelding kan doorgeven.

Prima print en goed ingepakt geleverd.

Hét adres voor al mijn taartversieringen

Altijd op tijd en naar wens geleverd.

Altijd perfect

Ziet er altijd goed geprint uit Goed verpakt Altijd snel bezorgd

Goede service, snelle levering!

Snelle levertijd, goede kwaliteit, dik tevreden

Snel binnen en mooi!

Gemakkelijk, snel geleverd en goede producten

Al voor de ‘zoveelste’ keer bestelde ik een gepersonaliseerde cakeprint voor op een fondant taart. Het zag er weer top uit!

Super leuke en mooie prints!

Heel snelle service

Bovendien erg goede kwaliteit van de prints

Top bedrijf

Alle printjes altijd keurig. Snelle service.

Prachtig resultaat, lekker en snel geleverd

Al 2 keer een foto op icing laten printen. Ook voor cupcakes ideaal is de optie om deze prints te laten uitsnijden. Zo kan je ze net zo makkelijk als een sticker van je vel halen en gebruiken. Beide verjaardagen van mijn kinderen werd een feest ondanks de steeds veranderende covid maatregelingen toch feestelijke cupcakes om uit te delen.

Mooie print

Erg mooi geprint, en de kids vonden het ook lekker, beetje kokosbrood achtig. Goeie snelle service. Makkelijke website. Ik ga het zeker vaker doen.

mooie print boor op taart

snel bezorging mooie kwaliteit van print

Altijd top

Bestelling Altijd de volgende dag in huis. Kwaliteit goed, heldere kleuren en werkbaar materiaal.

Fijne producten en snelle levering

Ik ben tevreden over de producten, die keuren zijn helder en goed te doseren. Het pakket werd snel geleverd.

Top kwaliteit

Goede kwalitei prijs verhouding en netjes geleverd.

Dorpsstraat 10 A

5446AN Wanroij