Mooi resultaat en super snel geleverd

Ik heb al meerdere prachtige zelf ontwerpen owl prints gemaakt voor op de taarten van m'n kinderen. Het resultaat is elke keer prachtig. En nog eens super snel geleverd.

Snelle en kwalitatieve levering!

Als je een vraag hebt word het snel en duidelijk uitgelegd en owh wat een snelle en kwalitatieve levering! Mijn vaste adres voor mijn printjes!

Mooie prints

De service van cakeprint is altijd netjes en snel binnen.

Top!!

Top!!

Ziet er fantastisch uit. Snelle levering inclusief snijden.

Erg gemakkelijk te bestellen. Ik heb het via mijn telefoon gedaan. Hij geeft duidelijk aan of de kwaliteit goed is. Binnen korte tijd heb ik het ontvangen via de post inclusief het snijden. Mooi verpakt!

Precies zoals verwacht en gehoopt :-)

Foto met tekst, mooi uitgesneden. Taart gemaakt en hupsakee klaar.

Perfecte service!

Snel en makkelijk.

Wawwww wat doen jullie dat goed. Ik heb schreenchots afbeelding naar toe gestuurd en was niet goed en wat deden jullie????? Alles mooi en netjes voor mij geregeld en een hele mooi logo van gemaakt, ik wil niet veel zeggen "maar gaan jullie zo voort jongens. Danku Cakeprint.

Super mooie kwaliteit foto!

De kinderen waren enorm verrast door de mooie eetbare foto. Dat maakte de taart helemaal af!

Mooie producten en snel geleverd

Van de week voor de zoveelste keer een afbeelding op frosting sheet besteld en keurig en snel geleverd. Een echte aanrader!

Was fijn om mijn bestelling bij jullie te doen . Snelle levering en zeer mooie kwaliteit ben benieuwd wat de jarige er straks van vind

super snel en correct

vrij laat besteld maar toch volgende dag thuis

Zeer snel geleverd

Duidelijke website, snel geleverd en goede kwaliteit. Oude foto klopte precies qua kleur en afmeting. Ook de snijservice was netjes aangeleverd en volgens beschrijving.

Super kwaliteit

Super kwaliteit duidelijk

Zeer tevreden.

Bestelling snel binnen,en goed

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Uitstekende kwaliteit van de prints, snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Goed resultaat en geen problemen bij levering. Voor herhaling vatbaar !

Goed resultaat en geen problemen bij levering. Voor herhaling vatbaar !

Top kwaliteit frosting sheet, ik ben trouwe klant.

Ik ben trouwe klant. De producten zijn van top kwaliteit!

Prima snelle service en zeer goede kwaliteit prints

Ik bestel regelmatig bij cakeprint en ben uitermate tevreden met de geleverde service zowel de snelle levering als de haarscherpe prints..

Ik bestel al wat jaartjes voor mijn kleinkinderen foto prints, ze worden super snel geleverd, en in goede kwaliteit bezorgd.

Mooie print

Mooie print, snelle levering.

Er wordt snel geleverd, dus met 2 dagen heb je je bestelling in huis. Ook als er iets verkeerd gaat is klantenservice erg vriendelijk en helpen goed. Voor het eerst frostingsheet voorgesneden besteld en fijn dat er ook nog een kleine uitleg bij staat.

2de dat ik een print heb besteld. Ben heel erg tevreden .

Snelle service en prima kwaliteit

Ik heb in 2 weken tijd 2 verschillende foto’s laten afdrukken op frosting papier. Beide keren op tijd verzonden, goed ingepakt (en afgeleverd) en precies zoals ik ze besteld had. Enig verbeterpunt: de website kan wat gebruikersvriendelijker. Het toevoegen van een foto is makkelijk, maar je kunt hem niet verwijderen zonder een nieuwe vorm te moeten kiezen en dus opnieuw te beginnen. En ik had bijna per ongeluk 3 foto’s in 1 plaatje geupload zonder het door te hebben.

Dorpsstraat 10 A

5446AN Wanroij