Ik heb op 7-11-2021 via de website een retour aangemaakt, aangezien één stick beschadigingen had en beide een maat groter moesten. Sindsdien ben ik aan het wachten totdat deze retourorder verwerkt wordt. De status staat nog op Nieuw en ik heb geen e-mail of telefoontje ontvangen t.a.v. mijn retourmelding. Ik heb meerdere keren contact gezocht via 06-57697911, maar krijg de mededeling dat dit nummer niet in gebruik is. De chatfunctie werkt ook niet.
Voor onze dochter had ik 2 sticks besteld. Later nog een 3e omdat ik zag dat dat een verkeerde was voor haar heb ik deze geannuleerd. Ik kreeg heel netjes van Marc een appje of dit juist was. Ik heb hem toen uitgelegd dat ik voor de eerste zending koos en dat van die 2 sticks er nog 1 retour zou komen. Dit was allemaal geen probleem. Het kon alleen iets langer duren met de levering ivm Corona en de drukte bij PostNL. Zelfs tijdens zijn vakantie kreeg ik een antwoord op een vraag wat ik nog had. Kortom een fijne webshop met vriendelijke hulp
Ik heb onlangs schoenen voor mijn dochter besteld,en deze geretourneerd ivm verkeerde maat,ik heb aangegeven mijn geld terug te willen,maar tot op heden geen reactie,telefonisch zijn ze niet te bereiken(Er wordt gewoon niet opgenomen) eerdaags maar naar Schiedam toe....
Goed overzicht van producten op de website, duidelijke afhandeling van bestelling en snelle levering van product.
Bedankt voor deze uitstekende beoordeling en hopelijk zien we je nog een keer terug. Mvg. HockeyCity.nl
Alles wat je nodig hebt voor hockey kan je hier vinden een top winkel !!!
Beste Samira, We worden er bijna verlegen van☺! Bedankt voor deze super beoordeling. Mvg HockeyCity.nl
Snel netjes geleverd
Beste Nathalie, Fijn om te horen dat alles snel en netjes geregeld is. Mvg. HockeyCity.nl
Prima site! Snelle levering!!! De broek valt vast wel in de smaak maar kan ik u nog niet vertellen is nl. een sinterklaaskado!!
Beste Ada, Bedankt voor jouw beoordeling en alvast een hele fijne pakjesavond. Mvg. HockeyCity.nl
Op vrijdag avond besteld, zaterdag in huis. Topservice!
Beste Grace, Bedankt voor het compliment en graag tot een volgende keer. Mvg. HockeyCity.nl
Overzichtelijke site en snelle service
Beste Deborah, Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is en nog een snel ook! Mvg. HockeyCity.nl
-duidelijk -accuraat -snel zeer goede ervaringen!
Beste Bart, Bedankt voor jouw beoordeling en goed om te zien dat je zeer tevreden over ons bent. Mvg. HockeyCity.nl
Bestelprocedure verliep soepel en de bezorging was binnen 18 uur daar!
Beste Carla, We staan er niet vaak bij stil, maar het gaat inderdaad binnen 24 uur van deur tot deur. Bedankt voor jouw beoordeling. Mvg. HockeyCity.nl
Besteld op een woensdag middag en was er donderdag om 11u al. Danku voor de snelle levering en de mails ivm de levering!!! Blijf zo doorgaan
Beste Thibaut, Graag gedaan en veel plezier met de mooie schoenen. Mvg. HockeyCity.nl
Bij het afronden van de bestelling ging iets mis en de klantenservice heeft mij super geholpen. Zo had ik niet twee sticks en geen Socken. Ze belden mij ook nog terug om te vragen of het nu goed gegaan was met de bestelling. Dank jullie wel.
Beste Dorthe, Bedankt voor jouw uitstekende beoordeling, fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Mvg. HockeyCity.nl
sneiheid en goedkooper
Beste Bertrand, We hopen je snel een keer terug te zien. Mvg. HockeyCity.nl
Spullen worden vlot geleverend zoals afgesproken. Omruilregeling is gemakkelijk.
perfect
Beste Sarah, We zijn blij dat we ook in België tevreden klanten hebben! Veel succes tijdens het zaalhockeyseizoen. Mvg. HockeyCity.nl
Hele snelle levering goede kwaliteit
Beste Jessica, Bedankt voor jouw uitermate goede beoordeling en veel plezier met de spullen! Mvg. HockeyCity.nl
Snelle levering Groot aanbod Makkelijke site Goede kwaliteit spullen
Beste Pink, Wat een goed begin van de week met zo'n beoordeling! Een fijne week nog. Mvg. HockeyCity.nl
Onze bestelling is bij PostNL kwijtgeraakt. Maar echt super opgelost door HockeyCity! Bestelling naar alle tevredenheid ontvangen.
Beste Sacha, Fijn om te horen dat we het naar tevredenheid op hebben kunnen lossen. We zien je uiteraard graag nog een keer terug. Mvg. HockeyCity.nl
Beste Jochem, Wat een fijn begin van de week met zo;n top-beoordeling! Mvg. HockeyCity.nl
om 22.00u "s avonds besteld volgende dag al in huis! product voldoet aan verwachting
Beste Fem, Fijn om te lezen dat je het zo snel in huis had! Veel plezier ermee. Mvg. HockeyCity.nl
Snel geleverd.
Beste André, Goed om te horen dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mvg. HockeyCity.nl
Wij vinden een 10 ook meer dan prima! Bedankt voor jouw beoordeling. Mvg. HockeyCity.nl
👍🏑😁
Beste Natasja, Bedankt voor de allereerste review waar geen letter in geschreven is 😉 Mvg. HockeyCity.nl
Veel keuze, blij met het product
Beste Maaike, Als jij blij bent zijn wij het ook ;-), bedankt voor deze fantastische beoordeling! Mvg. HockeyCity.nl
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.