Pluspunten
Ik had een vraag over iets dat onduidelijk was en daar werd snel opgereageerd. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie de beoordeling pas toesturen nadat het pakket binnen is? Voor mij werkte dit verwarrend.
Pluspunten
Super service!!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Een betere afstemming met PostNL zou wenselijk zijn. De bestelling zou de volgende dag afgeleverd worden, maar dit werd een dag later.
Goedemiddag, Bedankt voor de recensie. Door de enorme drukte zijn er vertragingen ontstaan bij Postnl. Onze excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Ik heb mijn levering nooit gekregen en nog altijd geen antwoord wat er is gebeurd :-(
Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie. Wat vervelend dat u de order niet heeft ontvangen. In ons systeem zie ik dat de zending niet bezorgd kon worden DPD en daarom is deze retour gekomen. Het bedrag is gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.
Pluspunten
Prima Communicatie, overzichtelijke website, mooi assortiment
VerbeterpuntenGemelde levertijd komt niet overeen met uitleveren. Mss duidelijk aangeven op de website
Pluspunten
Snelle levering, Juiste update via email. Aanrader qua prijs
Geen minpunten tot nu toe te benoemen. Hopelijk lang en zonderproblemen plezier van de hockeystick te hebben.
Pluspunten
Bestelling en mailverkeer gaat zeer vlot.
VerbeterpuntenZondag ochtend besteld. Dinsdag 17:00 uur nog geen levertijd bekend. In de huidige maatschappij moet dit maandag toch verzonden worden zodat je het dinsdag in huis hebt.
Goedemiddag, Bedankt voor de recensie. Helaas hebben we het artikel niet meer op voorraad en hierover hebben we u een bericht gestuurd. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Pluspunten
prima spullen, nette prijzen. Goede communicatie direct na bestelling en (het leek) snelle opvolging (zie verbeterpunten)
Verbeterpuntenik had vier artikelen besteld alle vier op voorraad. Drie van de artikelen werden keurig de dag erop bezorgd en één artikel de dag erna pas. Onduidelijk waarom én bijzonder onhandig want juist dat ene artikel had ik de dag erop nodig en had ik, achteraf, beter in de winkel kunnen kopen... Dat het artikel een dag later kwam heb ik niet van juniorhockey.nl vernomen maar moest gewoon blijken. Vandaar de 6 voor communicatie.
Goedemiddag, Bedankt voor de recensie. U heeft de order op 29-10 geplaatst en wij hebben de order in 2 delen op 29-10 verzonden. Helaas is er vertraging ontstaan bij Postnl waardoor zij 1 order 1 dag later bezorgd hebben. Onze excuses voor dit ongemak. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Pluspunten
Wij hebben sponsorpakken laten maken welke snel en exact volgens voorgave zijn geleverd. Een echte aanrader!
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.