Positive

seriös, kompetent, sehr gute Kommunikation, schnelle Reparatur und schnelle Lieferung, immer wieder gerne!

• Wie verabredet

Een eenvoudiger website maken. Er zijn twee locaties die verschillend werk doen. Dit beter weergeven en toelichten, waar wat naar toegestuurd moet worden.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I was in despair when my MIele washing machine, just over 2 years old, failed due to water spillage on the PCB. But YouFixit quickly repaired the PCB, saving me a great deal of money over a new one. That was over 3 months ago and the machine has worked perfectly since. Highly recommend.

Suggestions

Maybe a clearer English instruction not to remove the PCB from the plastic housing?

• Quality
  • Communication

Pluspunten

Zeer snel en correct geregeld en de communicatie was top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

snelle en vakkundige reparatie van de printplaat van mijn 15 jaar oude Miele wasmachine. Voor ca. 100 Euro doet deze weer foutloos haar werk.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie en zeer goede service. De gerepareerde module bleek toch nog een defect te hebben, dit werd uitstekend opgelost, kosteloos gerepareerd en toegezegd verzendkosten te vergoeden

• Afspraken nakomen

Pluspunten

zeer snel geholpen ,goede instructies gekregen voor de print te demonteren

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede, heldere en snelle communicatie, verstand van zaken en denken (pro-)actief mee. Hoe fijn is dat! Dikke aanbeveling waard!

Positive

Empfehlungen auf der Webseite sowie die Problembeschreibung passen sehr gut.

Verbesserungspunkte

Noch einfachere Problembeschreibungen und Anleitungen. Klare Adressen für die jeweiligen Hersteller & Modelle, damit es nicht zu Verwirrungen kommt.

• Wie verabredet

Pluspunten

very good and Computertastatur Service, 10 oft of 10.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle en vakkundige reparatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Afspraak = afspraak

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Verstand van zaken , wat ze vermoeden was ook het geval.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Werd goed voorgelicht op de site

Positive

Super schnelle Antwort, schon 2 x die Waschmaschine repariert, wir sind begeistert! :-) Vielen Dank noch mal, ohne Ihre Hilfe hätten wir die gute Maschine schon 2 x ersetzen müssen!

Verbesserungspunkte

KEINE!!

Positive

Super Service. Besser geht es nicht. Für einen kleinen Betrag läuft unser Trockner seit vielen Wochen wieder wie am ersten Tag.

5 stars: perfect, definitely recommended

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service en machine werkt nog steeds prima voor een voordelig tarief!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik was zeer tevreden over dit bedrijf! Goede snelle service en goed betaalbaar. De goede handleiding met foto's (toevallig zelfde machine) hielpen me heel erg!

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de