5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast and reliable. Communication was good also.

• Quality
  • Follow up agreements

Pluspunten

Perfect bedrijf. Machine draaide weer in enkele dagen voor nog geen 100 euro

Toller Service!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

All exactly as promised, has been a while now and still working fine. A really good service.

• Quality
  • Follow up agreements

Aangezien ik niet direct een geschikte doos voor het verzenden had, ik een doos van mijn bandschuurmachine gebruikt. Dit in de hoop/veronderstelling dat die ook voor de retourzending gebruikt zou worden. Helaas, niet dus. De bandschuurmachine ligt nu los in de schuur.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Komen hun afspraken goed na en er is duidelijke communicatie.

Geen, was allemaal prima in orde.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben super tevreden mijn droger doet het weer perfect

Zou ik niet weten mijn

• Wie verabredet

Pluspunten

Door reguliere reparateurs / producenten afgeschreven apparaten krijgen een tweede leven bij YouFixit. Dit gebeurt snel, transparant en zonder poespas. Eerder al had YouFixit ook de 20 jaar oude Miele wasmachine gereanimeerd [*], dus hebben we vol vertrouwen ook de printplaat van onze slechts drie jaar oude Zanussi ZTH-485 wasdroger op de post gedaan voor reparatie. Die draait weer als vanouds. ------- [*] De monteur van Miele vond het tijd voor een nieuwe machine en als dat niet aan de orde was, was reparatie mogelijk: 300 euro voor een nieuwe printplaat en nog wat extra voor “versleten” koolborstels. Voor 35 euro heeft YouFixit de printplaat gerepareerd. De meegeleverde koolborstels (tientjeswerk) zijn door YouFixit terug genomen, toen bleek dat de originele nog op 2/3 lengte zaten.

Geen.

Verbesserungspunkte

keine

• Wie verabredet

Pluspunten

Super service en alles staat duidelijk uitgelegd op hun website ivm uitbouwen stukken, opsturen, .... gewoonweg TOP!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prachtig initiatief! Veel te veel electronica met nog te herstellen mankementen belanden op de afvalbelt. Hier in België kunnen we nog heel wat leren van dit concept!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Electronica snel en goedkoop gerepareerd, duidelijke handleiding op site

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Einfach Klasse sehr Fachlich kann man nur empfehlen. Netter Kontakt warte bis bis heute noch auf unseren Elektriker. Lg. Manfred Klancnik

gibt keine Steigerung mehr. Einfach Klasse.....

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken zoals ontvangst, reparatie gereed, aangemeld bij PostNl etc.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Eerlijk en goed advies. Goede & snelle service.

Positive

Perfekt, vielen Dank für die schnelle Reparatur unserer Trocknerelektronik. Funktioniert einwandfrei !

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

EXcellent travail réalisé dans les temps.

• Qualité
  • Communication
  • Conformément à ce qui était convenu

Positive

Alles Bestens die Mielewaschmaschine läuft wieder wie neu mit ihren 16 Jahren.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de