IK heb nog niets ontvangen.
Pluspunten
Alles uitstekend!
Pluspunten
Prima bedrijf. Makkelijk te bestellen en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Aangegeven wanneer het product bezorgd wordt
Aaltjes tegen slakken besteld. https://www.ecostyle.nl/tuin/producten/natuurlijke-vijanden-van-naaktslakken Doet helemaal niets. Na ontvangst direct volgens instructie aangebracht maar heb nu, weken later, nog nooit zo veel slakken gehad. Ik haal elke dag nieuwe jonge slakken uit de tuin.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijk te volgen erg dijn
VerbeterpuntenMet name het post bedrijf
Pluspunten
We kregen lekker veel adalia via de post. Fijn!
VerbeterpuntenAdalia in papiersnippers: zou dit met organisch materiaal kunnen? Nu liggen er papiersnippers door de tuin. En een track and trace zou handig zijn bij verzenden, zodat je weet wanneer de diertjes ongeveer bezorgd worden. Dat scheelt een risico op dode larven.
Hallo Dianne! Bedankt voor je feedback. Wij werken inmiddels met T&T, echter gaat de code nog niet rechtstreeks naar jou, maar krijgen wij deze eerst. Binnenkort hopen we iets in te kunnen bouwen waardoor jij als consument direct de T&T van het postorderbedrijf ontvangt. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Het bedrijf is goed niks mis mee.
Goedemorgen Hidde, dank voor je feedback. Groet, Nienke
Pluspunten
Snelle en nette levering. Product omschrijving is duidelijk.
Pluspunten
Prima service, snel en accurate levering van aaltjes.
Verbeterpunten-
Levering goed. Of het product resultaten heeft vind ik TE snel om hier in te vullen omdat ik niet weet of de aaltjes voor de taxuskever inderdaad hun werk doen. Wellicht is dit pas na een paar weken zichtbaar. Ik kan dus onmogelijk een totaaloordeel geven terwijl het uitstekend zou kunnen zijn. Maar ja..u blijft herinneringen sturen.
Ik bestelde vrijdag 31 mei aaltjes tegen taxuskevers, de Levertijd zou 2-3 werkdagen zijn. Toen ik zondagavond thuiskwam bleek dat de envelop al zaterdag 1 juni is bezorgd. De aaltjes hebben nu 2 dagen in de hitte op de mat gelegen. Terwijl ze bij 8 graden bewaard moesten worden. Onhandige bezorg info.
Pluspunten
Pakje past in brievenbus, goede informatie
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed bereikbaar.
VerbeterpuntenVindbaarheid product op website. Productidentificatie.
Pluspunten
Levering van natuurlijke bestrijdingsmiddelen voor diverse aantastingen
VerbeterpuntenSnellere levering en track en trace van de producten
Pluspunten
Erg snel levering en good verpakking.
Het bedrijf zet mij onder druk een evaluatie te schrijven.... zou ik niet eerst effe afwachten of de larfjes van de lieveheersbeestjes de overstap naar mijn tuin überhaupt hebben overleefd...?
geen
Pluspunten
heeft een goed verhaal over de bodem, het belang ervan en de verzorging.
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als het lukt om het verhaal beter bij de consument te brengen. Er verdwijnen nu te veel producten uit het assortiment, omdat het niet begrepen wordt.
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM