Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Verbeterpuntenik vind - maar misschien ligt dat aan mij - het een beetje omslachtig om bij het gewenste product te komen
Pluspunten
Zeer snelle levering,prima kwaliteit volgens de hond
Verbeterpuntenn.v.t.
Ik heb slakken aaltjes besteld. In de web site is niet duidelijk dat deze slechts een zeer beperkte houdbaarheid hebben. Ik raad u ten zeerste aan om dit in de web site informatie te vermelden en niet iets algemeens als zo snel mogelijk gebruiken. In de e-mail voor levering kunt u ook de exacte houdbaarheid vermelden zodat ik daar rekening mee kon houden met planning (in de gekregen houdbaarheids periode was de temperatuur 0 graden op de grond. Verder kan ik pas over een maand, eind juni zien of de aaltjes effect hebben nu nog niet. U kunt eind juni contact met me opnemen of eea effect heeft.
Pluspunten
Je wordt goed geïnformeerd over levering, je kunt achteraf betalen en het pakketje is netjes verpakt.
VerbeterpuntenVan tevoren is niet bekend wanneer het pakketje wordt geleverd.
Pluspunten
Goede info, ook als iets niet in voorraad is.
Pluspunten
Veel goedkoper als in een andere tuinwinkel
Hallo Lieven! Super fijn om te horen dat ons natuurlijke product jou heeft geholpen. Groet, Nienke
voor mij nvt
Pluspunten
Goede informatie op de website, snelle levering
Pluspunten
meldservice
Pluspunten
Na een mail omdat de betaling niet lukte en ik een dubbele bestelling plaatste, werd ik teruggebeld. Toen ik wat vragen over het product had, werd ik keurig doorverbonden en geïnformeerd. Een toppertje!
VerbeterpuntenZorg voor een werkende (betaal)site.
Hi Gijsbert! Wat leuk om te horen, bedankt voor je compliment. Een fijne middag nog. Groet, Nienke
Pluspunten
Fijn dat dit product bestaat!
VerbeterpuntenOp mailtjes reageren! Product had sneller verzonden kunnen worden.
Hallo Lae! Dank voor je feedback. Fijn dat de vliegjes verminderen: het klopt dat het effect van deze aaltjes na 2/3 weken zichtbaar is. Overigens is het niet de bedoeling dat mails onbeantwoord blijven, mijn excuses dan ook dat je geen antwoord hebt gehad! Hartelijke groet, Nienke
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, deskundig en duidelijke site
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenDe verzending was onvoldoende gefrankeerd. Er kwam een naheffing van postnl. Dat vind ik niet netjes.
Beste, onze excuses voor dit ongemak! Zou je een mail willen sturen naar [email protected] met je gegevens en ordernummer? Dan gaan we uitzoeken waar dit aan heeft gelegen. Hartelijke groet, Nienke
Pluspunten
Goed uitleg bij een gestelde vraag en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Hallo Martien, dank voor jouw feedback! Een prettige dag. Groet, Nienke
Hi Monique! Wat goed om te horen, dankjewel. Genoeg reden om nu door te pakken inderdaad! Groet, Nienke
snellere verzending
Pluspunten
Gewoon snel geleverd en product voldoet voor zover ik dat nu kan beoordelen
Pluspunten
toen de bestelling niet binnen enkele dagen geleverd werd kwam na 1 telefoontje een nieuwe bezorging
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM