Pluspunten
Persoonlijk contact was prima
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Vriendelijk ad telefoon. Ik moest helaas bellen omdat de handleiding niet bij product gevoegd was. Weet ook nog niet of product goed genoeg/ afdoende is
VerbeterpuntenHandleiding bij product leveren
Pluspunten
snel en goed geregeld
Pluspunten
Duidelijke informatie. Het product is keurig snel geleverd met duidelijke informatie over het gebruik van het middel (aaltjes tegen buxusrupsen).
Hoi Liné, hartelijk dank voor je review. Het klopt dat de aaltjes op hun best zijn wanneer je bestrijdt op het moment dat de rupsjes nog klein zijn. Maar dat weet je dan gelukkig voor de volgende keer. Een fijne middag! Groet, Nienke
Pluspunten
er werd prima geantwoord op de mail
Verbeterpuntenzorg voor voorraad, ook al is het lastig met levende larven
Hallo, dank voor je feedback! De toepassing van deze aaltjes komt heel nauwkeurig. Ik betreur het dan ook dat ze op dit moment niet de werking hebben die jij had gehoopt. Inmiddels hebben we elkaar gesproken. Hopelijk zie je binnenkort dat de larven hun werk gaan doen. Ik hoor het graag! Groet, Nienke
Pluspunten
alles was perfect geregeld, snel en zonder poespas. top
Verbeterpunten?
Beste Willem! Hartelijk dank voor je compliment. Een prettige avond toegewenst. Groet, Nienke
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenNiets te melden
Hallo Maartje! Goed om te horen dat de brok tot nu toe bevalt. Houd ons gerust op de hoogte van je bevindingen! Groet, Nienke
Pluspunten
Vorig jaar leverden ze nog wel. Nu niet meer en reageren niet op mail.
VerbeterpuntenLever het product voor je een verzoek tot reviewen doet en reageer op mail van klanten voordat je een herinnering stuurt om nu eindelijk eens een review te schrijven...
Pluspunten
Altijd goed contact, erg paard en klant vriendelijk
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik had een buxusmottenval besteld, over de werkzaamheid van het product kan ik nog niets berichten, omdat dit past in de loop van de zomer zal blijken.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. heb dus geen positieve feed back!
VerbeterpuntenAfspraken nakomen en pas betaling vragen bijof na aflevering.
Hallo Rianne! Mijn excuses voor de late levering. Wij sturen je nieuwe toe. Let op: dit product wordt alleen op woensdag en donderdag uitgeleverd i.v.m. een zeer korte houdbaarheid. Je zult de zending dus vrijdag of zaterdag ontvangen. Groet, Nienke
Pluspunten
Tot nu toe de afspraken tot twee maal toe niet nagekomen
VerbeterpuntenGeen beloftes doen die niet nagekomen worden
Hallo Margareth! Mijn excuses voor de ontstane situatie. In mijn systeem die ik dat je onlangs larven van lieveheersbeestjes hebt besteld. Ik hoor graag of je op deze bestelling doelt zodat ik een passende oplossing kan vinden samen met jou! Groeten, Nienke
Pluspunten
Supersnel en prima verpakt
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM