goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke uitleg over milieuvriendelijke manieren om vervelende plantenziektes en beestjes te bestrijden Duidelijke tips wat te doen en niet te doen

Nog iets betere gebruiksaanwijzing bij de producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere informatie verstrekking

Kan werking van bestelde zaken, aaltjes nog niet beoordelen

voldoende, een redelijke ervaring

Vind de kleur om van beoordeling invullen;"volgende link" heel slecht overkomen!!!.ook van de gebruikers voorwaarden!!! Neem een duidelijke kleur aub

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle aflevering.

Niet van toepassing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

smiddags aaltjes besteld voor engerlingen, omdat we met vakantie gingen gevraagd of het z.s.m kon. De volgende dag had ik het in de brievenbus! Hulde!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Rappe levering, goede producten.

Een verzendbevestiging van het order zou wenselijk zijn.

goede service, goed behandeld

ik kan pas een beoordeling geven als de aaltjes hun werk hebben gedaan en het zichtbaar wordt. Volgend jaar dus, dan wil ik best wel weer een beoordeling geven, maar nu is het onzin

goede service, goed behandeld

Ik zou graag willen weten wat de inwerkingstijd is en wanneer ik resultaat zou moeten zien.

Pluspunten

Zou fijn zijn als je een bericht ontvangt wanneer het product verzonden is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte verzending, makkelijk te bestellen via de site, duidelijke handleiding.

volgens mij niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Redelijke voorlichting.. zie verbeterpunt..!!

Betere voorlichting door info dat door buxus motten van/via de buren deze weer terug kunnen komen. Ik had op 2 plaatsen een buxus voor in de tuin (+ rupsen) en een achter in de tuin ( zonder rupsen). Beide buxussen behandeld, na deze 1e behandeling is buxus voor in de tuin nu zonder rupsen, heel mooi groen en achter in tuin (nu met rupsen). Na 2e behandeling ( wel binnen 2 maanden) van beide buxussen zijn rupsen nergens meer aanwezig. Ik vind de 2e behandeling wel wat duur om hiervoor opnieuw de volle prijs te betalen. Maar het werkt wel..!!... en ecologisch..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site en deskundig personeel aan de telefoon.

Zondag 23 september 2018 aaltjes besteld, ontvangen pas op vrijdag 28 september 2018. Daar ben ik niet over te spreken, maar ik heb begrepen dat dit aan de trage postbezorging lag.

goede service, goed behandeld

Bezorging had iets sneller gekund. De gebruiksaanwijzing voor produkt (deels) online zetten. Kun je van tevoren juiste materiaal regelen/aanschaffen) Hoe weet je wanneer het resultaat heeft en wanneer duidelijk. Staat niks over in handleiding zover ik kan overzien

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM