Prima product

Makkelijk bestellen en snelle levering. Helaas heb ik maar een stuk of 15 lieveheersbeestjes larven in mijn kamerplant gezien ipv 50 wat ik had besteld. Verder werkt het wel beter dan pyrethrum

top werkt snel

snelle levering werk goed

Duidelijke info en goede service

De informatie over het product op de site was duidelijk en het bestellen verliep vlot. Handig ook dat er een gebruiksaanwijzing werd meegeleverd. De bezorging was vertraagd, maar dat lag niet aan EcoStyle.

Waar blijft het?!

Over het algemeen altijd tevreden over producten van Ecostyle. Nu ik iets via de website heb besteld i.p.v. in de winkel is het echter nog niet geleverd. Dat is op zich niet erg, maar ik heb ook geen bericht van vertraging gehad of dat het product niet leverbaar is.

Werkt perfect!

te lange levertijd

de levertijd van aaltjes was anderhalve week ipv 2 a 3 werkdagen. was jammer omdat ik hierdoor mijn plantjes minder snel kon planten in de tuin

Snelle levering mooie nieuwe verpakking, maar koerier toetert niet dus toch in een warme brievenbus. En de vraag die ik had wordt niet beantwoord. De werking gaan we afwachten.

Natuurlijke oplossing, maar vertraagde bezorging geeft onduidelijkheid. g

Natuurlijke pissebedden bestrijding besteld in de vorm van levende aaltjes. Na verzending werd specifiek gemeld dat ze, indien niet meteen toegepast, gekoeld bewaard dienen te worden. Bezorging zou binnen 3 werkdagen. Nu kregen we donderdag melding dat ie binnen 3 werkdagen bezorgd zou worden. Nu, maandag, nog niks ontvangen. Morgen is de derde werkdag maar dan zijn de aaltjes 5 dagen ongekoeld onderweg geweest met warm zomerweer. Geen idee of de aaltjes nog leven/werken. Ze zijn te klein om te zien en dus is controleren lastig... Geeft onrust.

het was goed

het was goed aangekomen alleen DHL was hij te laat geleverd 2 dagen te laat geleverd . nu weet ik niet of de aaltjes wel zijn werk kunnen doen . maar dit ligt niet aan jullie maar aan DHL .

Werkt echt!

Via de buren hier op uit gekomen, de besmette potgrond met kleine vliegjes worden echt bestreden.

Zeer goede ervaring

Natuurvriendelijke producten Snelle levering Goede service Word netjes per mail op hoogte gesteld Product met zorg verzonden Duidelijke uitleg erbij

ECOstyle lijmband om mijn fruitbomen gedaan,werkt geweldig

Al mijn fruitbomen voorzien van ECOstyle lijmband om de mieren te weer zodat de natuulijke vijanden mijn bladluis kunnen verwijderen. Eén van de bomen heeft al veel volwassen lieveheersbeestjes terwijl in mijn larven(ook van ECOstyle) nog moet uitzetten.

Onmiddellijk resultaat gezien.

Onmiddellijk resultaat gezien.

Snelheid van leveren

Ze doen wat ze beloven, eigenlijk nog sneller dan ze beloven.

zeer goed

zeer goed

Minder goede ervaring

Producten zouden maandag worden verstuurd en gisteren worden geleverd. Geen bericht gehad. Geen product ontvangen. Wel verzoek om deze beoordeling in te vullen. Vreemd.

Prima gegaan. Ontvangen wat ik heb besteld. Op tijd geleverd.

Afwachten of het middel effectief is!

Bestelling en bezorging prima, heb de beschrijving gevolgd maar of het bestrijdingsmiddel: de Aaltjes tegen Engerlingen onder de grasmat werkt is afwachten.

lange levering bpost

spijtig dat bpost traag was waardoor pakje vandaag pas aan gaat komen. Met levende organismen levertijd mss proberen inkorten?

goed product, slechte site

De site is erg rommelig. Vwrder werd nergens aangegeven dat allleen de kleinste verpakking aaltjes besteld kon worden. Dit leidde tot verwarring.

Nog niets ontvangen

Tot op heden niets ontvangen.

Verzending is goed, uitleg valt tegen.

Fijn dat er handleidingen worden bijgeleverd. Deze zijn echter niet heel duidelijk. Hier zou een verduidelijking handig zijn. We hebben gedaan waarvan we dachten dat de bedoeling was. Nu wachten op het resultaat, dat kan even duren.

Snelle levering met duidelijke gebruiks aanwijzin

Zie boven

Goed bedrijf