Product netjes op tijd afgeleverd.

Het product Adalia bipunkctata is mooi op tijd geleverd, echter bij de omschrijving, substraat toevoegen’ stond niet waaruit dit substraat moest bestaan, verder wacht ik af of het product doet wat het moet doen, ik heb daar wel wat twijfels over, maar zoals ik al zeg we wachten af.

Snelle website, snel correct geleverd, duidelijke handleiding

Reeds meerdere malen hier producten bestelt. Werking is uitstekend en goed voor milieu. Had last van Taxus kevers en dat zag je aan de planten in mijn tuin. Na 2 keer de aaltjes samen met de taxuskever val gebruikt en de plaag is nu onder controle. Planten staan er nu weer goed bij.

Snel en goed

Voel me bekocht

De taxuskever val is een zeer klein plankje met een paar groeven, die groeven zijn tot de nok toe gevuld met een soort pasta dat de taxuskever gaat doden. Maar de kevers kunnen helemaal niet schuilen onder het plankje, daar de groeven vol zitten. Erg dure aanschaf voor weinig resultaat. Ik merk niets, alle planten worden nog steeds aangevreten door de taxuskevers

snelle en prima levering

Prima. Vandaag besteld overmorgen in huis.

Eenvoudig te bestellen, heel snel in huis.

Na bestelling is de bestelling dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis

Super kwaliteit en service

Super kwaliteit en snelle reactie op vragen. Levertijd ook top!

Erg tevreden!

inmiddels heb ik al meerdere keren producten besteld bij Ecostyle. Bestellen gaat makkelijk, snelle levering en goede producten! Ik haal regelmatig oerbalans en magnesiumcitraat. Dit doet mijn pony erg goed en ben er dan ook heel blij mee! Sinds mijn pony oerbalans krijgt schuurt ze minder (zomereczeem) en magnesiumcitraat helpt haar om haar spieren te ondersteunen! Ook heeft colosan van Ecostyle geholpen toen mijn pony een koliekaanval had.

Smakelijk voer, ook goed te gebruiken om mee te trainen

Het product werd snel geleverd en was goed verpakt. Er zit wel graan verwerkt in deze brok.

Biologische oorlogsvoering

Na een aanval van hongerige engerlingen.En een half verwoeste tuin heb ik de tegenaanval ingezet met een leger van 25 miljoen aaltjes...en nu eten ze mooi niks meer van mijn wortel stelsel...en alles voorzover niet teveel is aangevreten groeit alles weer...en mijn gras en planten komen weer tot leven!..topproduct en biologisch!..er komt geen gif in mijn tuin en het bodemleven blijft intakt

Duidelijke beschrijving. Zowel aaltjes voor rouwvarenvliegjes en trips besteld, beide zeer effectief. Snelle levering

Gewoon goed

ik bestel er al jaren en 1 keer een pakket gehad wat niet werkte. Ik kreeg meteen een nieuwe zonder gezeur . Dus een aanrader

Bestelling was er binnen 24 uur nog. Ik had de aaltjes besteld tegen rouwmugjes, in combinatie met plak strips om de vliegjes te vangen nu totaal geen last meer van de mugjes. Helemaal blij mee!

Werkt goed, prima levering

We hebben alle planten in de kamer al een keer opgeruimd vanwege de rouw vlieg. Na een maand opnieuw plannen gekocht. Orchideeën van een andere bedrijf gekocht dan de rest van de planten. In de orchideeën zaten opnieuw rouw vliegen, tranen schoten in mijn ogen. Toen kwamen we eco style aaltjes via Welkoop op het spoor. Eerst daar besteld, maar je kunt beter rechtstreeks bij eco style bestellen. De aaltjes die hun werkt uitstekend. Ben weer een blij mens :)

Had aaltjes besteld, maar te weinig, en toen ik de tweede keer wilde bestellen waren ze even niet op voorraad. Later kon ik ze gewoon weer bestellen, ze werken uitstekend, geen slak meer te bekennen. Volgend jaar weer, want de slakken hebben mijn tuin uitgekozen omdat de omliggende tuinen alleen maar steen hebben.

Voor de tweede maal heb ik een product bij ECOstyle besteld. het bestellen gaat gemakkelijk, de levering is snel. De aaltjes lijken hun werk goed te doen.

prijs-kwaliteit-snelheid-dik in orde

Overzichtelijke website, goed producten, werken ook zoals beloofd.

Snel thuis gestuurd zonder kosten

Nooit eerder gebruikt, dus dit is de eerste keer voor mij. Makkelijk toepasbaar. Nu even afwachten op resultaat.

Super eco

Had al eerder aaltjes besteld en verwerkt. Na een aantal dagen zag je al verbeteringen, de nieuwe blaadjes waren niet meer aan gevreten. Super spul. Heb nu een tweede lading aaltjes de grond in gewaterd. Wij denken dat het nu wel verdween zal zijn.

Super nette service

Ik heb de darmbalans proefverpakking besteld en deze was onwijs snel geleverd. Los dat het ook echt helpt bij mijn pony word je netjes op de hoogte gehouden en is de service van geen verzendkosten bij de proefzakjes top! Overzichtelijke site en goede producten die ook echt werken. Top merk!

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd en ju maar hopen dat het ook werkt.

correcte afhandeling

correcte en snelle afhandeling en levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maakt goede milieuvriendelijke producten.

• Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

0516 43 31 31

Over ECOstyle

ECOstyle is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en verkopen van duurzame en milieuvriendelijke producten voor tuin, huis en dier. Het assortiment omvat biologische en organische tuin- en gewasbeschermingsmiddelen, schoonmaakproducten, diervoeding en verzorgingsproducten. ECOstyle zet zich in voor een gezonde leefomgeving met producten die bijdragen aan het behoud van de natuur, met een focus op duurzaamheid, gezondheid en klanttevredenheid.