Filter

gemakkelijke site, eenvoudig te bestellen product, vlotte bezorging

Prima snel geleverd

Hopelijk gaan de aaltjes hun werk doen bij de taxus

Raar, niets ontvangen en gevraagd om beoordeling

Lang leve de gedigitaliseerde automatische wereld

Snelle levering en goed product

Voor de tweede keer aaltjes besteld tegen engerlingen. Eerste keer thuis gebruikt en nu bij familie. Lijkt goed te werken, na een dag al geen volgens meer op het gras.

Zeer korte houdbaarheid aaltjes.

Zeer korte houdbaarheid van de bestelde aaltjes

Vanwege het warme weer werd mijn bestelling niet direct geleverd en gewacht tot de omstandigheden geschikt waren voor de toepassing.

Geen succes.

De buxusmot houdt nog harder huis dan eerst. Ook zijn lang niet alle eitjes uitgekomen.

Prima en precies volgens afspraak!

Goede heldere gebruiksaanwijzing !

Bestelling zeer snel geleverd.

Het waren aaltjes die ik had besteld. Het lijkt te werken want mijn gras is niet verder dood gegaan. Wel zaten er hele kleine gelkorreltjes in die zo groot werden dat ze mijn gieter verstopte. Hierdoor ging het verdelen wat moeilijk. Met een oud theezeefje heb ik het opgelost. Het koste me daardoor wel een half uur extra om het goed te verdelen over 75 vierkante meter.

Geen fijne ervaring

3 verschillende biologische bestrijding besteld, volgens DHL geleverd Niets ontvangen Gemaild hier over Zou als nog geleverd worden,(werd snel gereageerd) Nu 1 product binnen(aaltjes tegen pissebedden). Niks gehoord of gelezen op email over andere bestellingen

Snelle levering van goede producten

Telefonisch erg fijn geholpen, goed advies en goede uitleg over de producten. Zeer tevreden en de producten , in dit geval oerbalans is echt een topproduct!!

zeer goed

Zeer goede service.

Levering sneller dan verwacht

In de ochtend besteld, de volgende dag had ik mijn bestelling al thuis.

Goede informatie en snel geleverd

Op de site kon ik snel vinden wat ik nodig had. Bestelling werd vlot en netjes geleverd.

Prima manier om plaagdieren en insecten te bestrijden

Xxx

Snelle en correcte levering.

Aaltjes besteld, het is nog te vroeg om beoordelen of ze hun werk naar behoren doen.

Helemaal naar verwachting

Helemaal naar verwachting (niet verrast, dat zou een 10 zijn!)

Ik heb een plant en plantenvoeding besteld. Prima levering, plant zag er netjes uit, en zoals op het plaatje. Geen op of aanmerkingen

Levering geheel volgens opgave

Bestelling en levering geheel naar wens uitgevoerd.

Heel goed geholpen!

Ik was benieuwd naar Ecostyle vacht & huid voor onze hond. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en heb een proef pakket besteld. Of het de oplossing is voor het oorprobleem weten we natuurlijk nog niet, maar ze vindt de brokken erg lekker!

Volgens afspraak correct op tijd geleverd

Ik heb aaltjes tegen slakken gebruikt maar kan natuurlijk niet onder de grond kijken of ze hun werk doen....

De aaltjes lijken hun werk te doen, de gele plekken worden minder

De aaltjes lijken hun werk te doen, de gele plekken worden minder

Aanrader voor ecologische bestrijding

Last van rouwvliegjes, dus aaltjes besteld voor bestrijding. Het traject van bestellen, het op de hoogte gehouden worden door EcoStyle en de bezorging verliep heel soepel. Ook dat er een houdbaarheidsdatum én een prima beschrijving meegeleverd wordt is gewoon goed!

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM