Pluspunten
alleen de levering was snel, verder een grote aanfluiting
Verbeterpuntenbetere gebruiksaanwijzingen, betere zakjes
Pluspunten
Het feit dat jullie aaltjes verkopen
VerbeterpuntenDe zak had gekoeld bij ons moeten aankomen echter zat al hele dag in warme bestelbus voordat t pakketje bij ons is afgeleverd. Heb t direkt in de koelkast gelegd en enkee dgn later gebruikt(toen er ook regen viel). Echter nu dikke 2 wkn verder. Vraag me zeer af of t wel geholpen heeft en niet al kapot/bedorven was voordat ik t kon mengen met water en uitgieten Pakketje kostte euro 125 oid. Je zou verwachten dat als er op pakket staat koel bewaren, dat t pakket dan ook koel aankomt.... Kortom teleurgesteld en mogelijk moet alles opnieuw. Kost tijd en geld en was niet nodig geweest. Wat nu??? Gsm 0653371975 Bas Brouwer Bakkeveen
Pluspunten
Geven fijn en goed advies. Antwoord snel en goed. Duidelijke communicatie over levertijden.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Pluspunten
Snel en geleverd met een duidelijke handleiding.
Pluspunten
Snel verstuurd
VerbeterpuntenGraag alle communicatie sturen met 'ecostyle' oid als afzender. Ik kreeg ineens een mail van Jort Bijstra en geen idee wie dat was. Hup de spambox in.
Pluspunten
Levert snel. Goede prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Alles is prima.
Pluspunten
Goed product volgens afspraak
Pluspunten
Duidelijke handleiding. Snelle en actuele track/trace info. Product is goed verpakt, werking aaltjes te vroeg om te beoordelen
Pluspunten
Tot nu toe goede ervaringen.
Pluspunten
Supersnelle levering, onze pup vindt het lekker
Pluspunten
Product netjes geleverd, duidelijke handleiding en webshop.
Pluspunten
Deskundig en oplossingsgericht
VerbeterpuntenLevertijd liet de laatste keer wat te wensen over (4 dagen)., maar kan een keer gebeuren..
Pluspunten
Goede website Snelle levering
VerbeterpuntenEarly warning personaliseren wanneer het weer aaltjes tijd is
Ik heb nog steeds 't bestelde niet binnen
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM