Pluspunten
Leveren wat ze moesten leveren
VerbeterpuntenVerbeterpunt: Aftersales service. Na een week nam ik contact op met de mededeling dat de Aaltjes (order 20826945) niet werkten. Ik kreeg toen het advies om nog een week te wachten. Als het na een week nog niet goed was, mocht ik contact opnemen. Dan zou ECOstyle kijken wat ze voor mij konden doen. Dus, zeer vriendelijk geholpen. Helaas moest ik na die week toch weer contact opnemen, want de Aaltjes sloegen niet aan. Ik kreeg een andere medewerker dan de eerste keer en kreeg een botte reactie dat ik de planten buiten moest gaan zetten. Deze reactie was zeer teleurstellend....
Pluspunten
Goede service als er onverhoopt toch iets mis gaat.
VerbeterpuntenDe producten in de webshop zijn niet zo goed zichtbaar als je niet precies weet waar je naar op zoek bent.
Pluspunten
Bij mail contact/vragen kreeg ik supersnel antwoord terug. Fijn!
Pluspunten
Bij het eerste contact kreeg ik super advies. Waarmee ik bij het eerst aangeraden product al geholpen was. Daarbij is de service en levering snel.
VerbeterpuntenKan ik niet zo snel bedenken. Wel dat de producten in een hogere prijsklasse vallen
Pluspunten
Duidelijke informatie over de producten. Snel antwoord bij vragen. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice
Pluspunten
Duurzame producten
VerbeterpuntenBeter verwachtingsmanagement, meer klantgerichtheid en producten afleveren op een moment dat het gebruikt kan worden.
Pluspunten
Goede informatie over het product en een snelle levering.
VerbeterpuntenDe webshop oogt wat gedateerd.
Pluspunten
Zelfde product eerder besteld en het lijkt te werken., Rozenkever is een ramp voor gras en het ziet er goed uit. Volgend jaar herhalen en dan moet het probleem zijn opgelost op een goede manier
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Eerste keer besteld en prima telefonisch advies en snelle levering.
Pluspunten
Uw bedrijf werd mij aanbevolen door Tuincentrum Hofwijck te Voorburg.
Pluspunten
Natuurlijke producten die werken Correcte communicatie
Pluspunten
Snelheid en duidelijkheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenNog steeds niets ontvangen! Er wordt ook niet op emaila gereageerd.
Pluspunten
Fijne producten als je niet meteen met gif in de weer wilt.
VerbeterpuntenBij mijn product stond vermeld dat het uitsluitend op woensdag of donderdag verzonden wordt vanwege de houdbaarheid. Ik heb op donderdagavond besteld, dus ging er eigenlijk vanuit dat het de volgende woensdag verzonden zou worden. Dat was dus niet zo. Ook stond er op de instructies dat het product (larfjes) maximaal 2 dagen in de koelkast houdbaar zou zijn. Bij verzending kreeg ik de mededeling dat het door drukte misschien langer kon duren, maar dat dat geen probleem was. Vreemd. Ze kunnen dus wel buiten de koeling langer onderweg zijn?
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM