Pluspunten
Goed product.
Geen idee
nvt
Pluspunten
Zeer correcte aflevering zoals aangekondigd.
VerbeterpuntenHeb
Pluspunten
Snelle levertijd, goede uitleg. Maar, please, let op mijn woorden bij de verbeterpunten!
VerbeterpuntenIk baal ervan, dat ik in de uitleg zie, dat ik e.e.a. binnen 2 dagen moet gebruiken, maar nú voor 't eerst zie, dat ik 't ook nog moet combineren met mierenverdelging. Dus wordt op een 2e spoor gezet, maar wel met de druk het allemaal binnen 2 dagen te doen. En dat ook nog met weekend voor de deur. Ben dus bang (jawel, mieren aangetroffen), dat ik de lieveheersbeestjeslarven domweg voor niks heb gekocht. De mieren hebben, samen met de luizen, de larven al te grazen genomen. Aldus: aardig product, prima service, maar..... mogelijk nul resultaat en moeite en kosten helemaal voor niks! Balen!
Pluspunten
Fijn dat je een proefverpakking aan kunt vragen
Pluspunten
Bestellen is eenvoudig, heldere instructies worden bijgeleverd, verzorgd pakketje.
VerbeterpuntenIk zou op de hoogte worden gehouden wanneer mijn produkt weer lerbaar zou zijn maar moest zelf op de site ontdekken dat het er weer was. Mijn bestelling is enkele dagen onderweg geweest, dat is niet fijn met aaltjes die gekoeld moeten worden bewaard.
Pluspunten
Ik heb twee keer aaltjes besteld ter bestrijding van rouwvliegjes, en beide keren werden ze zeer snel (gratis) bezorgd. Erg fijn!
geen alles was naar wend
Pluspunten
Eenvoudige bestelwijze, snelle levering, duidelijke gebruiks aanwijzing.
Pluspunten
nette en snelle levering.
Geen verbeterpunt te melden. Alleen even doorgeven dat bezorgen via DHL met track & trace code perfect is. In het verleden bezorgen via de gewone post vond ik wat lastig. Produkten moeten namelijk zsm in koelkast na bezorgen, vandaar dat ik dan niet weg wilde gaan.
Pluspunten
bestellingsproces is prima verlopen. werking product is nog onbekend, wel toegepast maar mogelijk pas over een langere periode zichtbaar. (aaltjes voor bestrijding van taxuskever). zelfde product voldoet in elkgeval niet voor bestrijding van meerdere mierennesten in mijn tuin.
Verbeterpuntenbezorging was vertraagd met een dag, hier kan ecostyle niet direct iets aan doen, maar nadeel was dat het product direct gekoeld moest worden en het onbekend is welke omstandigheden dat bij de bezorgdienst heeft gehad.
U zou kunnen reageren op een mail
Pluspunten
snelle levering alleen wel naar een dhl punt ipv mijn huis.
Verbeterpuntenvoor het bedrijf zou ik aanbevelen om over te gaan op een andere bezorgdienst. de medewerkers gaan nogal respectloos om met de pakketten
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM