Pluspunten
Natuurlijk
VerbeterpuntenNog niets ontvangen. Onbekend of productnog bruikbaar is.
Pluspunten
Snelle en correcte service
VerbeterpuntenGeen verbeterende punten te vernoemen
Pluspunten
Snelle correcte behandeling
Verbeterpunten?.
Pluspunten
Mooie vlotte afhandeling, overzichtelijke website en makkelijk bestellen. Pakketje was iets langer onderweg dan verwacht maar dat ligt aan de corona tijd
Verbeterpuntenkan er geen bedenken
Pluspunten
Uw informatie over het product is zeer duidelijk.
VerbeterpuntenHet is nog te vroeg om te zeggen of het product daadwerkelijk zijn werk heeft gedaan. Ik hoop dat het doet wat het belooft.
Pluspunten
Zeer snelle levering van de bestelling
Pluspunten
Smelled levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb nog helemaal niets van de proefzakjes ontvangen!? Ik heb€ 16.07 betaald. Voor 4 zakjes blaasgruis 2 zakjes voor overgewicht 4 zakjes voor volledige voeding En de 4 proefzakhes rund volledige kattenvoefing Dus ik wacht nog steeds. Graag hoor ik van u. Mvg Thea Gramberg Blaas Zilverschoon 2 1391 XM Abcoude Mobile. 0628734025
VerbeterpuntenZo snel mogelijk als nog op te sturen.
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven en hebben super goede producten.
Aaltjes besteld, betaalt maar niet gekregen. Na een paar dagen bericht dat het druk was. Dit had bij bestelling hekend moeten zijn. Ik wacht nog steeds
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke instructies product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Biologische producten
Pluspunten
?
VerbeterpuntenDe levering duurde lang en was niet compleet. Slakkenaaltjes waren er wel maar de mierenaaltjes waren er niet. Het 06 nummer werd bij herhaling niet opgenomen zonder opgaaf van reden. De mail werd dagen later pas beantwoord. Ik wacht nog steeds op de mieren aaltjes, die mieren hebben inmiddels al aardig wat schade aan mijn paden aangericht helaas.
Pluspunten
Als klant had ik snel telefonisch contact met het bedrijf Ecostyle
VerbeterpuntenSnelheid van leveren is een absoluut min punt. 11 april besteld en is vandaag 18 april en nog steeds geen mail ontvangen met een track en tracé code. Al 2 keer telefonisch contact gehad . Donderdag vertelde de mevrouw aan de telefoon dat ze zag dat onze bestelling in het magazijn lag en dat we die avond of de volgende dag een mail zouden krijgen en dat we dan wisten wanneer het product zou komen..... terwijl ik deze beoordeling invul heb ik nog geen mail ontvangen. Telefonisch is er steeds aangegeven dat het bedrijf het druk heeft en door de coronacrisis is alles natuurlijk anders maar het is geen reclame voor een bedrijf als de klant er steeds achteraan moet bellen. Ik had ondertussen wel een telefoontje van Ecostyle gehad met uitleg.
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM