Pluspunten
probeer verpakking is een uitkomst
Pluspunten
Klantvriendelijk bedrijf als je vragen hebt wordt hier serieus op gereageerd en ook heel snel heb je reactie. Echt heel fijn bedrijf met vriendelijke mensen
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen pakketjes laten bezorgen bij afwezigheid van bewoner in het ziekenhuis. Erg onhandig als het om een grote doos gaat, te groot voor de fiets en als he met de auto gaat moet je met zijn 2e zijn anders moet je de parkeergarage in en betalen. Niet meer doen dus dank.
Zo min mogelijk verpakkingsmaterialen gebruiken. Ik had onnodig veel karton en plastic afval.
Pluspunten
Goed advies per telefoon en per mail gekregen. Zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Leuk kennismakings puppy pakket besteld om kennis te maken. Pup van 12 weken vind de brokjes heerlijk. Ik geef deze nu als tussendoortje omdat deze gewent is aan de voer die hij al kreeg. Als het huidige voor minder word zal ik deze geleidelijk gaan mengen. De blikvoeding heb ik nog niet geprobeerd en ga ik 1 deze dagen geven. Pup en baasje zijn tevreden.
VerbeterpuntenNVT.
Pluspunten
Ik had heel veel rouwvliegjes in mijn huiskamer. Al mijn planten hadden er last van. De aaltjes hebben ervoor gezorgd dat ik er eindelijk vanaf ben!
Pluspunten
Duurzaam
VerbeterpuntenNog niks aangekomen en wel erg veel mails krijgen om beoordeling in te vullen. Volgens mij staan dingen niet lekker in systeem
Pluspunten
Goede uitleg, nette verpakking en vormgeving.
VerbeterpuntenExtra toevoegen of bij volgende bestelling voucher of korting ect
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke handleiding.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Je kan proefzakjes bestellen
Verbeterpuntenzorg voor een bevestigingsmail en track & trace zodat je weet waar je bestelling blijft, ik wacht er al enkele dagen op helaas
Pluspunten
Erg goede producten
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
10 proefzakjes besteld zodat ik kan beoordelen of mijn kat het verdraagt en heel snel ontvangen! Top service dank u wel
Pluspunten
Duidelijke info en snelle levering van het product
Pluspunten
Nog geen idee, voor de eerste keer een product van jullie besteld
VerbeterpuntenZou het zo niet weten
Pluspunten
Goede voeding
Pluspunten
Redelijk snel verzonden. Snel geleverd
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM