Pluspunten
Snelle levering en duidelijke gebruiksinstructies. Geen oordeel over de kwaliteit en werking van het product, aaltjes werken onder de grond.
Pluspunten
Duidelijke website. Ook voor minder ervaren tuinders. Snelle afwikkeling en levering van bestelde artikelen.
VerbeterpuntenGeen
geen
Pluspunten
Ideaal dat je 2 proefzakjes kan bestellen
VerbeterpuntenVolledig assortiment via website kunnen kopen zou fijn zijn.
Pluspunten
Ze lossen het goed op als er iets is
Pluspunten
Snel bezorgd en een duidelijke beschrijving
VerbeterpuntenHet gieten met sproeidop de gieter ging moeizaam, de gaatjes gingen verstopt zitten en ik weet niet of de aaltjes op dat stuk gras wel terecht zijn gekomen. De rest zonder sproeier verdeeld.
Pluspunten
Prima produkt, prima prijs
VerbeterpuntenNiet altijd alles voorradig (aaltjes)
Pluspunten
Ik weet natuurlijk nog niet hoe jullie gaan reageren op mijn klacht. Daar hangt ook vanaf hoe hoog het cijfer gaat worden.
VerbeterpuntenIn eerste instantie dacht ik dat het product niet werkte. En heb daarover ook mailcontact gehad met het bedrijf. Er werd heel snel gereageerd. Achteraf was ik te snel. Het middel had meer tijd nodig. Dus bij deze: als je veel rouwvarenvliegjes hebt duurt het wat langer voordat de vliegjes allemaal verdwenen zijn. Misschien kan dat erbij op de beschrijving.
Beste Adrie! Dank voor jouw feedback. Ik heb je een mail gestuurd. We horen van elkaar. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Duidelijke bestelservice, snelle levering, duidelijke uitleg
Pluspunten
VerbeterpuntenZou graag de proefzakjes ontvangen. Na een week nog steeds niks. Edit: Uiteindelijk toch ontvangen. De zakjes waren zeer goed verpakt. De kat heeft al wat brokjes gehad en lijkt ze lekker te vinden.
Hi Karin! Dat is niet bedoeling... excuses hiervoor! Zou je jouw adresgegevens ter verificatie willen mailen naar: [email protected]? Ik vergelijk deze met die in jouw bestelling en stuur je uiteraard een zakje toe. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Ik zit al een week te wachten op mijn proefpakket hondenbrokken
VerbeterpuntenAfspraken qua levertijd nakomen
Hi Twan! Dat is niet bedoeling... excuses hiervoor! Zou je jouw adresgegevens ter verificatie willen mailen naar: [email protected]? Ik vergelijk deze met die in jouw bestelling en stuur je uiteraard een zakje toe. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Snelle, goede levering incl. goede uitleg.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snel geleverd. Resultaat nog geen idee... Pas een paar dagen gegeven. PRE eet de brokken wel gewoon op tussen zn muesli.
VerbeterpuntenGeen
1 Ecomunitypark