Hallo Jos! Dank voor je bestelling en review. Voor vragen over de aaltjes mag je altijd mailen naar: [email protected]. Groet, Nienke
Beste Marcel, uiteraard zijn we erg benieuwd of de aaltjes hun werk hebben gedaan! Groetjes, Nienke
Pluspunten
Snelle levering en geeft goede adviezen.
VerbeterpuntenGeen.
Hi Marian! Bedankt voor je mooie cijfer. Maar vervelend te horen dat je hond de brok niet lekker vindt. Heb je al geprobeerd de brok te mengen met natvoer van dezelfde lijn? Vaak komt het voor dat hond of kat moet wennen aan het voer omdat het bestaat uit kruiden; iets heel ander dan ander voer. Succes! Groet, Nienke
Pluspunten
Snel en zoals beloofd
Pluspunten
Fijn dat er een proefpakje besteld kan worden. Zo kon ik product uitproberen aangezien ik niet voor zoveel geld een grote pot had gekocht. En wat blijkt, de darmbalans werkt echt goed. Dus nu kan ik een grotere pot kopen.
Pluspunten
Duidelijke informatie en mooie produkten
VerbeterpuntenHelaas kan onze hond ook niet tegen de maag/darm brokken en de senior ook geprobeerd maar lukt ook niet. Jammer had gehoopt dat het ging.
Pluspunten
Hi Katrin! Bedankt voor je mooie cijfer. Maar vervelend te horen dat je hond de brok niet lekker vindt. Heb je al geprobeerd de brok te mengen met natvoer van dezelfde lijn? Vaak komt het voor dat hond of kat moet wennen aan het voer omdat het bestaat uit kruiden; iets heel ander dan ander voer. Succes! Groet, Nienke
Pluspunten
Positief: prettig contact, uitleg en snelle verzending
Verbeterpunten- De Ecostyle kattenbrokken zijn gemaakt voor een vegetarische kat en niet voor een 100% vleeseter. De Huid & Vacht brokjes voor de kat bevatten slechts 32,22 % eiwitten, 17,888 % vetten en de koolhydraten 40,666 %. Op deze brok zal een kat grote tekorten oplopen. De koolhydraten zijn onacceptabel hoog voor een kat. - De meststoffen mogen beter worden gespecificeerd, vaak ontbreekt de N-P-K verhouding op de website. Ook wil de consument heel graag weten waarom Ecostyle geen MgO, Fe, koper, zinc, boor en andere in water oplosbare mineralen en/of humusextracten toevoegt, gezien de prijs van de producten. - Spruzit-R concentraat tegen bladluis, witte vlieg, trips doodt ALLES wat hiermee in contact komt, dus ook nuttige beestjes die verstopt zitten in de plant en die men niet meteen ziet. Dit wordt niet duidelijk aangegeven op de verpakking. Ecostyle zou zijn naam eer aan doen door een ECHT natuurlijk en onschadelijk middel te ontwikkelen zoals alle producten uit de Pireco-lijn.
Beste Suzanna! Dank voor je feedback. Graag ga ik op deze punten in. Ik zal je daarvoor een mailtje sturen. Groet, Nienke
Pluspunten
Tot op dit moment tevreden over de afhandeling van het bestelde artikel.
Hallo Albert! Dank voor je review. Voor vragen kun je ons bereiken via [email protected]. Groet, Nienke
Liever geen plastic vulling in de doos van de levering, past niet bij het dna van een ecologisch bedrijf.
Pluspunten
Overzichtelijke website goede service
Beste, hartelijk dank voor je compliment in de vorm van een 10! Mocht je vragen hebben over onze producten of het gebruik ervan dan hoor ik ze graag. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Effectieve milieuvriendelijke plaagdieren bestrijding
Hallo Jaap! Dank voor je waardevolle compliment. Mocht je vragen hebben over onze producten dan hoor ik ze graag. Groet, Nienke
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenEr is een soort grond met een schimmel die ook de kever dood! Gaarne toevoegen bij uw voorraad
Hallo, hartelijk dank voor het meedenken over producten! Het klopt overigens dat je bij sommige plagen de toepassing van aaltjes dient te herhalen. Sommige plagen zijn te hardnekkig om na één dosis uit te schakelen. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Doen wat ze beloven en reageren netjes op e-mail.
VerbeterpuntenHier en daar zijn nog wat verbeterpunten nodig in de webshop. Dit verliep niet heel vloeiend; naar mijn idee werkte het contactformulier niet en als je via dier > kat > senior navigeert via het megamenu, dan kom je op geen product uit, terwijl er wel een senior proefzakje is. Een 3e verbeterpunt had ik al contact over gehad :) .
Hoi! Bedankt voor je waardevolle feedback. Daar kunnen we zeker wat mee. Momenteel zijn onze shop en website onder constructie, dus dat is mooi meegenomen. Hopelijk geniet je kat van ons voer! Voor nadere vragen: neem gerust contact op. Groetjes, Nienke
Pluspunten
Puur natuur.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi! Bedankt voor je mooie cijfer. Bij vragen of opmerkingen staan we voor je klaar! Groetjes, Nienke
Verbeterpuntennvt
Hi Valentina! Dank voor je mooie cijfer. Hopelijk hebben je honden genoten van ons voer en mogen we jou in het vervolg welkom heten als nieuwe ECOstyle klant! Groetjes, Nienke
Hoi Arnold, dank voor je mooie cijfer! Groet, Nienke
Pluspunten
Ecologisch ongedierte bestrijden leek zeer naar mijn opvattingen.
VerbeterpuntenBoerderij besteld op vrijdag uitlevering duurde tot de vrijdag daarop na 18:00 uur terwijl op dinsdag levende have verzonden zou worden. Bij aankomst 1/3 dood 2 dagen later nog 1/3 over. Zeer droevig aangezicht. Geen enkele eitje gezien, laat staan larve in ontwikkeling. Erg teluurstellend. Naar aanleiding van dit bericht reageert Eco style alsvolgt; Hallo Atie, Mijn excuses. Ik zag tegenstrijdige dingen op Kiyoh staan. Goed dat je zegt dat het dus om de boerderij gaat. Graag kom ik je tegemoet. Ik stuur je eenmalig een nieuwe boerderij toe. Deze mag je midden/eind volgende week verwachten. Met vriendelijke groet, Nienke Holwerda Customer Care Super blij mee keurig geregeld
Hi Atie! Wat vervelend dat je zolang hebt moeten wachten. Dit product versturen wij uitsluitend op woensdag en donderdag. Op vrijdag besteld is een week later in huis. In een bakje zitten vaak kleine en grote larven. De grote zie je lopen, ik kan mij voorstellen dat het dan lijkt alsnog de anderen levenloos zijn. Heb je ze inmiddels uitgezet? Dit mag in het zakje, maar los uitzetten is ook prima. Na 6 weken zou je afname in het aantal bladluizen moeten zien! Groetjes, Nienke
1 Ecomunitypark
Oosterwolde 8431 SM